Diesel revijom 'see now, buy now' slavi 30 godina prisustva u Japanu

Piše: CroModa, Tokio, Zagreb
Objavljeno 05.09.2016.

0

Diesel

Diesel

Počevši s rijetkom prigodom da doživite baštinu branda izbliza, kreativni direktor Nicola Formichetti složio je arhivsku izložbu Dieselovih modela od 1978. do danas

Diesel 6. rujna slavi 30 godina u Japanu modnim događajima koji uključuju arhivsku izložbu, "see-now-buy-now" modnu reviju, brand projekt s Terryjem Richardsonom i posebne ready-to-wear suradnje s kreatorima ekskluzivno dostupnim u Japanu. To su noć  i party za pamćenje kojima se spajaju pop i underground, Italija i Tokio.

"Japan je mjesto gdje sam se rodio i uvijek je igrao važnu ulogu u mom kreativnom procesu, kao stalni izvor inspiracije, veliki dio onoga što jesam", objašnjava Nicola Formichetti, koji je i sam na pola japanac, pola talijan.

Počevši s rijetkom prigodom da doživite baštinu branda izbliza, umjetnički direktor Nicola Formichetti složio je arhivsku izložbu Dieselovih modela od 1978. do danas.

Dieselova kolekcija za jesen/zima 2016/2017. kombinira rock, denim, vojne i sportske utjecaje. Dođi on line, doživi Tokio iz perskpektive modela i kupi komade prije nego revija krene, prijenos uživo na http://forsuccessfulliving.diesel.com.

"Uvijek sam bio zaljubljen u Japan", kaže osnivač Diesela Renzo Rosso te dodaje: "Zemlju posjećujem redovito, kao i naš dizajnerski tim. Ova posebna obljetnica posvećena je japanskim ljubiteljima Diesela koji nas uvijek guraju da radimo više i bolje".

Večer kulminira premijerom izložbe #forsuccessfulliving, Dieselovim nadolazećim projektom sa smionim modnim fotografom Terryjem Richardsonom. Serija 50 motivacijskih fraza koje se odnose na Diesel filozofiju, svaki #forsuccessfulliving visualni savjet od nas Vama je  o dobrom načinu zivota, ostanite vjerni i radite stvari drugačije.

Nakon Tokija, izložba #forsuccessfulliving putovat će diljem svijeta, slijeće u Šangaj, London, Milano i New York prije 2017. godine.


VIŠE O TEMAMADieselNicola FormichettiRenzo RossoTerry Richardson
Povezano