Diesel donosi kolekciju nakita za odvažne i buntovne

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 16.09.2019.

0

Foto: Diesel

Foto: Diesel

Inspiraciju za kolekciju Cutout Mohican Diesel je pronašao na buvljacima u obliku odlomljenih, rasparenih komada koji ukomponirani zajedno tvore savršenu cjelinu

Dieselov nakit za sezonu jesen 2019. odvažan je i buntovan, a inspiraciju crpi iz industrijskog stila. Ove sezone predstavlja tri kolekcije: Pillar, Concrete i Cutout Mohican.

Diesel

Diesel

Pillar kolekcija predstavlja dva nova privjeska za ogrlice s motovima lokota i perja. Privjesak s motivom lokota inspiriran je lokotima koji se nalaze duž Londonskih mostova, a često ih možete pronaći na buvljacima. Motiv perja je još jedna snažna ikona predstavljena u kolekciji, a simbolizira slobodu.

Diesel

Diesel

Trendi, masivan nakit od čelika pronađite u Concrete kolekciji. U kombinaciji s izraženim zlatnim tonovima pruža suptilniji kontrast dok ogrlice dobivene od isprepletenih niti 'omekšavaju' buntovan imidž Diesel nakita.

Diesel

Diesel

Inspiraciju za kolekciju Cutout Mohican Diesel je pronašao na buvljacima u obliku odlomljenih, rasparenih komada koji ukomponirani zajedno tvore savršenu cjelinu. Upravo taj princip Diesel je pretočio u nakit tvoreći okrugao logo jedinstvenog dizajna.

Diesel

Diesel

Sve informacije o Diesel kolekciji pronađite na kontakt broj 01 4697 786 (Hora Plus).


VIŠE O TEMAMAnakitDieselprstenjeogrliceHora Plus
Povezano