Diesel Black Gold (M): Proljeće/ljeto 2014.

Piše: CroModa, Milano
Objavljeno 26.06.2013.

2

Diesel Black Gold je u ponedjeljak u okviru Milan Fashion Weeka predstavio mušku kolekciju za proljeće 2014.

Tihi je rat između prirode i tehnologije. Diesel Black Gold predstavlja dva sukobljena svjeta, povijesnu dualnost: križarski rat bez kraja. Bijesna priroda priprema se za bitku; kultni komadi, kao što su motorističke jakne, bomb jakne, koriste se u borbi protiv futurističkih antagonista. Dominiraju botanički elementi i cvijetni jacquard, genetska iznenađenja i mehaničke biljke, okoliš postaje divlji i nepredvidljiv.

 
Tehnologija uzvraća udarac sa suprotstavljenim tkaninama i inovativnim  završnim tretmanima. Military stil i radna odijela prerastaju u odijela po mjeri, obogaćena tehničkim materijalima i geometrijom. Crno-bijela  su ključne u kolor kartici kolekcije, zajedno s mornarskom, indigo plavom i ledno sivom.

Dva svijeta konačno se sudaraju u traperu, preko novih tekstura i završnih obrada, identificirajući Diesel Black Gold DNA:od indigo smoking jakni i motorističkih hlača do više tradicionalnih 5-džepova.


VIŠE O TEMAMADieselMilan Fashion Weekmuške jaknemilitary stilDiesel Black Gold
Povezano


Još iz rubrike Muška moda

Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se