Diesel Black Gold lansirao inovativne traperice Type-2614

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 23.02.2016.

1

Diesel Black Gold Type-2614

Diesel Black Gold Type-2614

Nastavljajući probijati nove osnove u traper industriji, tvrtka je razvila inovativnu ideju traperica pomoću napredne tehnologije i visokog majstorstva

Dizajnirane od strane kreativnog direktora linije Diesel Black Gold, Andreasa Melbostadaa, traperice Type-2614 iznimno su dugačak model s pet džepova, izrađen od superrastezljive traper tkanine, napravljene tretmanom stiskanja za dobivanje naboranog učinka.
Dostupne u crnoj, bijeloj i bež, Type-2614, su 50 posto duže od standardnih traperica, savršeno kombiniraju slim fit s 3-D efektom koji je postignut ručnim umetanjem cijevi u svaku nogavicu.
Fletcher i Wyatt Shears za Diesel Black Gold

Fletcher i Wyatt Shears za Diesel Black Gold

"Kreirao sam type-2614 s idejom dodavanja teksture na dugim mršavim siluetama", kaže Melbostad te dodaje: "Rezanjem iznimno dugih traperica i onda stiskanjem istih, nozi smo dali novu dimenziju i pokret".

Kako bi uhvatio energetsku vibru ubrizganu u Type-2614, Diesel Black Gold angažirao je fotografa Yvan Fabinga da napravi oštre crno-bijele fotografije i kratke videe veličajući duh traperica.

Poznat po svojoj vrlo osobnoj viziji, kombinirajući umjetnički utjecajan senzibilitet s dinamičnim stilom, Fabing je snimio blizance, braću Wyatta i Fletchera Shearsa u upadljivim pozama prožetim zadivljujućim smislom za pokret, uveličavajući sliku udobnosti trapera.

Osnivači Orange County punk benda 'The Garden', blizanci Shears utjelovljuju buntovan duh Dieselove linije Black Gold.


VIŠE O TEMAMAtrapericeDiesel Black GoldjeansDieselAndreas MelbostadFletcher ShearsWyatt ShearsYvan Fabing
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se