Diesel: 30 WOW komada za jesen/zimu 2015/2016.

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 14.10.2015.

648

Zavirili smo u Dieselovu žensku kolekciju za sezonu jesen/zima 2015/2016. i odabrali 30 must-have komada, od traperica do čizama i torbi

Priča o modnoj jeseni i zimi ne može i ne smije proći Diesela! Aktualnu kolekciju ovog obožavanog branda prati originalna, na našem portalu već nekoliko puta spominjana marketinška kampanja "Decoded by DIESEL", koja kombinira sirovu fotografiju s direktnim i transparentnim naslovima miksajući high-fashion estetiku i nepredvidive, ali pozitivne poruke.

"Kada si u nedoumici, obuci jeans! Bez obzira što nosiš ove sezone, pobrini se neka to bude jeans u kombinaciji s kožom", poruka je koja se da iščitati već nakon prvog pogleda na uzbudljivu, tradicionalno buntovnu i dieselovski drugačiju jesensku kolekciju. Ovosezonska kolekcija nova je dimenzija Dieselovog masjstorstva u izradi jeansa, a uz mnoštvo cool traperica i drugih denim komada inspiriranih sveprisutnim rokerskim (ali i punkerskim te grunge) stilom te idejama iz 60-ih, 80-ih i ranih 90-ih, na listu must-have komada svakako treba uvrstiti i fantastične čizme s kopčama i zip detaljima te upečatljive torbe koje će svaki styling učiniti nezaboravnim.

Dieselova kolekcija za jesen/zimu 2015/2016. dostupna je na dobro poznatim lokacijama (Tkalčićeva 1 i Frankopanska 4 u Zagrebu, Krešimirova IV – 6 u Splitu, Adamićeva 30 u Rijeci, u multibrand dućanima, a odnedavno i u Roses Designer Outletu) te online na Diesel.com.


VIŠE O TEMAMAtrapericečizmeDieselmajiceženske hlačetorbicetorbeženske trapericerokerski stil




Povezano