Diane Von Furstenberg za magazin Purple

Piše: CroModa.com
Objavljeno 10.02.2009.

0

Gospođu Furstenberg je - u izdanju koje je valjda trebalo prikazati energiju žene u sedmom desetljeću života - fotografirao američki fotograf Terry Richardson, poznat po kampanjama za Gucci, Levi's, Miu Miu, Eres, Tommy Hilfiger, Club Monaco, Supreme, Hugo Boss i Sisley te editorijalima koji su se pojavljivali u magazinima Vogue, Vice, Harper's Bazaar, Penthouse, The Face, GQ i Sports Illustrated.

62-godišnja modna dizajnerica Diane Von Furstenberg osvojila je naslovnicu 11. broja francuskog magazina Purple.

Diane Von Furstenberg (Foto: Purple.fr)

Diane Von Furstenberg (Foto: Purple.fr)

 

Gospođu Furstenberg je - u izdanju koje je valjda trebalo prikazati energiju žene u sedmom desetljeću života - fotografirao američki fotograf Terry Richardson, poznat po kampanjama za Gucci, Levi's, Miu Miu, Eres, Tommy Hilfiger, Club Monaco, Supreme, Hugo Boss i Sisley te editorijalima koji su se pojavljivali u magazinima Vogue, Vice, Harper's Bazaar, Penthouse, The Face, GQ i Sports Illustrated. Za izgled planetarno popularne belgijske (otac joj je tođen u Rusiji, a majka, koja je preživjela holokaust, u Grčkoj) dizajnerice pobrinuo se cijenjeni stilist Christopher Niquet.

Magazin Purple u svom izdanju za proljeće/ljeto 2009. donosi i gomilu zanimljivih editorijala, priču o čarima pariškog života te intervjue sa Zacom Posenom, Gasparom Noeom, Bernardom Henrijem Levyjem...


Povezano