Diane Von Furstenberg: S/S 2011.

Piše: CroModa.com (Foto: Nymag.com)
Objavljeno 14.09.2010.

0

Svoju je modnu filozofiju sama opisala jednostavnom rečenicom: "Osjećajte se kao žena, nosite haljinu!" U njezinim su se riječima prepoznale Uma Thurman, Jennifer Lopez, Mary Tyler Moore, Betty Ford, Gloria Steinem i Gwyneth Paltrow, velike svjetske zvijezde koje redovito nose kreacije s potpisom modne kuće DVF. Donosimo vam galeriju fotografija s njujorške revije za proljeće/ljeto 2011.

Diane Von Furstenberg (Foto: nymag.com)

Diane Von Furstenberg (Foto: nymag.com)

Diane von Furstenberg jedna je od najpopularnijih američkih modnih dizajnerica. Rođena je u Briselu (Belgija) 1946. godine, a svoju modnu liniju lansirala je ranih 70-ih godina prošlog stoljeća. Iako je studirala ekonomiju u Švicarskoj, život je posvetila modi i stilu. Svoju je modnu filozofiju sama opisala jednostavnom rečenicom: "Osjećajte se kao žena, nosite haljinu!" U njezinim su se riječima prepoznale Uma Thurman, Jennifer Lopez, Mary Tyler Moore, Betty Ford, Gloria Steinem i Gwyneth Paltrow, velike svjetske zvijezde koje redovito nose kreacije s potpisom modne kuće DVF. Donosimo vam galeriju fotografija s njujorške revije za proljeće/ljeto 2011.

Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se