Diana Viljevac novom kolekcijom najavila jesen punu boja

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 17.09.2018.

1

Diana Viljevac za jesen 2018.

Diana Viljevac za jesen 2018.

Svakom kolekcijom dizajnerica Diana Viljevac pridobiva nove obožavateljice svojim prepoznatljivim dizajnom i estetikom

Kolekcija za jesen 2018. broji 12 haljina, konstrukcijski zamišljenih da naglase liniju tijela i obline te prekriju nedostatke na tijelu. Bazirana je na klasici, uz blagi odmak u vidu različitih vrsta izreza te minimalnih detalja.
Ipak, najveći odmak od dosadašnjih kolekcija dizajnerica je napravila kroz kolorističko bogatstvo, te osim inovativnih modela haljina nudi paletu od 30 boja, dok odabir boje prepušta mašti i željama svojih klijentica koje tako u svom ormaru imaju unikatni i personalizirani proizvod.
Foto: Karmen Poznić

Foto: Karmen Poznić

Vizualni identitet brenda očuvan je, dakle, krojevima koji odišu jednostavnošću i elegancijom, no prkos jeseni kroz dodatak jarkih boja dizajnerica objašnjava kao potrebu da stvara uravnoteženi kontrast: "Boje su važne jednako koliko i kroj koji nosimo. Uz utjecaj koji boje imaju na naše osjećaje i raspoloženje, pokušala sam spojiti nespojivo i ponuditi klijenticama blagi odmak od uobičajenog. Zašto u tmurno i hladno jutro ne bismo obojili svijet?"

Manuela Mlinar za Dianu Viljevac

Manuela Mlinar za Dianu Viljevac

Za fotografije je zaslužna izvrsna Karmen Poznić, uz čiju pomoć dizajnerica nastavlja pratiti najnovije trendove vizualnih prikaza poput GIF-a, dok je ulogu modela imala prekrasna Manuela Mlinar (Relatum models).

Foto: Karmen Poznić

Foto: Karmen Poznić

Ivana Lisak (Lancome) upotpunila je look make-upom, dok se za frizure i ukrase pobrinula Mia Mamić.

VIŠE O TEMAMADiana ViljevacIvana LisakKarmen PoznićManuela Mlinar
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se