Diana Viljevac donosi novu dimenziju elegantne mode

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 24.11.2021.

0

Foto: Karmen Poznić

Foto: Karmen Poznić

Diana ističe kako je ponosna na cijelu kolekciju i to ne samo zbog krajnjeg rezultata, već kompletnog kreativnog procesa u kojemu je uspjela postići sve što je željela

Nova kolekcija Diane Viljevac otvorila se široj publici i ponudila klasične, bezvremenske komade poput sakoa koji se slažu sa svim modnim kombinacijama, ali i elegantnijih verzija koji će idealno upotpuniti dizajn.
Ljubiteljice mode koja ljepotom prati kvalitetu primijetit će elemente koji su prepoznatljivi u dizajnu Diane Viljevac, poput haljina koje prate liniju tijela i ističu figuru na decentan način, i nove, odvažne siluete uz pomno odabrane materijale kako bi se klasika i novosti iz svijeta glamura spojile u jedinstven dizajn.
Diana ističe kako je ponosna na cijelu kolekciju i to ne samo zbog krajnjeg rezultata, već kompletnog kreativnog procesa u kojemu je uspjela postići sve što je željela: "Otkad sam otvorila dućan u Dežmanovoj 4, osim ugodnog iskustva i lijepih haljina, poželjela sam svojim klijenticama ponuditi mogućnost da u samo jednoj posjeti izaberu kompletan outfit. Nakon višemjesečnog stvaranja i vrlo turbulentnog i radnog ljeta inspiraciju sam pronašla upravo u znatiželji žena koje i klasične komade nose na svoj način i tako im daju personalizirani duh."

Make up: Matea Beranek

Make up: Matea Beranek

Rezultati višemjesečnog stvaranja nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, posebno nakon povratka hit kaputa koji su i prošle godine zavladali našom modnom scenom, a ovoga puta dostupni su u novom dizajnu ali i novim bojama koje se slažu s ostatkom kolekcije.

Asimetrija koja je izuzetno tražena u kolekcijama popularne dizajnerice nije izostavljena niti ovaj put, ali vidi se na elegantnijim, večernjim modelima koji zahtijevaju dodatne detalje kako bi se izdvojili i postali savršeni za posebne svečanosti i važne prigode. Isti su obogaćeni decentnim sjajem koji privlači minimalističke detalje i nakit, pri čemu fokus i dalje ostaje na neponovljivom dizajnu i osobi koja ga nosi.

Frizura: Lidija Štokić (Hairvetica)

Frizura: Lidija Štokić (Hairvetica)

Uz modele za posebne prigode stižu nam i nosivi kombinezoni, ali i novi modeli suknji koji čvrstoćom materijala dopuštaju savršen izgled svakom kroju tijela.

VIŠE O TEMAMADiana Viljevachaljine
Povezano