A'Design Award: Diana Sokolić osvojila međunarodnu nagradu!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 15.04.2015.

2

Lacey by Diana Sokolić

Lacey by Diana Sokolić

Diana Sokolić osvojila je brončanu nagradu za svoje LACEY narukvice od Pleksiglasa i čipke u kategoriji modnih dodataka

U subotu 18. travnja u Villi Gallia na jezeru Como bit će održana  svečana dodjela ovogodišnjih nagrada za dizajn na međunarodnom natječaju A'Design Award. Među nagrađenima je bila i akademska slikarica Diana Sokolić iz Zagreba. Osvojila je brončanu nagradu za svoje LACEY narukvice od Pleksiglasa i čipke u kategoriji modnih dodataka.
Lacey by Diana Sokolić

Lacey by Diana Sokolić

"Lacey je posveta našim bakama i prabakama koje su pravile čipke i njihovim kćerima koje su te čipke držale na televizorima, foteljama, pod staklom na stolićima i ispod kristalnih pepeljara. Stavljajući ih između dva sloja prozirnog Pleksiglasa, one su zadržale svoju prozračnost i dobile novu funkciju", kaže autorica.

Dianini radovi u prestižnim modnim magazinima

Diana Sokolić je prije dvije godine osvojila srebrnu nagradu za manžete od PVC-a FRED na istom natjecanju, a javnost je prepoznala njene velike ogrlice od Pleksiglasa koje nose mnoge poznate Hrvatice. Radovi Diane Sokolić u protekle su dvije godine predstavljeni i u britanskom Vogueu, Marie Claireu, InStyleu i Harper's Bazaaru. Sudjelovala je i na sajmovima mode Who's Next u Parizu prošle godine i Level's u Kijevu ove, a u svibnju će sudjelovati  na  Modepalastu u Beču. Osim toga, Diana Sokolić ušla je u izbor Maison Mediterraneenne Metiers Mode kao jedna od 25 finalista. Za kraj svibnja priprema predstavljanje svoje nove kolekcije nakita u Zagrebu.

VIŠE O TEMAMADiana SokolićnakitnarukviceADesign Award
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se