D&G: "Ma kakav Obama, pali nas princ Harry!"

Piše: Tea D.
Objavljeno 02.06.2009.

0

Celia Walden, novinarka britanskog Telegrapha, kaže da ju je ulazak na jahtu La Regina d’Italia (Kraljica Italije) podsjetio na scene Fellinijevih filmova. U upravo joj se na tom glamuroznom plovilu, usidrenom u Cannesu, pružila prilika za razgovor s talijanskim modnim guruima - Domenico Dolceom i Stefanom Gabbanom.

Domenico i Stefano: "Ma kakav Obama, nama su sexy prinčevi William i Harry!"

Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana

Celia Walden, novinarka britanskog Telegrapha, kaže da ju je ulazak na jahtu La Regina d’Italia (Kraljica Italije) podsjetio na scene iz Fellinijevih filmova.  A upravo joj se na tom glamuroznom plovilu, usidrenom u Cannesu, pružila prilika za razgovor s talijanskim modnim guruima - Domenicom Dolceom i Stefanom Gabbanom.

Domenico Dolce, Stefano Gabbana i Celia Walden (Foto: Telegraph.co.uk)

Domenico Dolce, Stefano Gabbana i Celia Walden (Foto: Telegraph.co.uk)

Dolce & Gabbana su direktni i zabavni sugovornici, imaju stav o svemu, ali ne vole previše filozofirati. Takva je, uostalom, i njihova moda. Na pitanje o mogućoj suradnji s nekim proizvođačem brze mode, poput H&M-a, Talijani su napravili zbunjene face: “Ne, to nam zaista nije potrebno. To bi čak moglo biti i opasno po našu tržišnu poziciju”, kažu Stefano i Domenico, jasno nam dajući do znanja da nisu fascinirani sličnim pothvatima drugih poznatih dizajnera.

Njih dvojica pripadaju skupini rijetkih freakova u modnoj industriji koji nisu oduševljeni Barackom Obamom. Dok drugi doživljavaju orgazme uz Obamine govore, D&G ističu da ih politika uopće ne zanima. Od Obame su im, kažu, interesantnije Peaches Geldof i Alice Dellal. “Ova nova generacija je vrlo zanimljiva”, kaže Dolce. I spontano nastavlja: “Ah da, obožavam i prinčeve  Williama i Harryja. Oni su tako prekrasni i sexy!”.

Upitani s kojom ženom bi spavali kada bi nekim čudom na jednu noć postali heteroseksualci, dizajneri su sinkronizirano odgovorili: “S Madonnom”.

Poveznice: Domenico Dolce, Stefano Gabbana, Celia Walden, Princ William, Barack Obama
Povezano