Dolce Rosa Excelsa: Ruža kao inspiracija mirisa koji ćete obožavati!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 17.02.2016.

247

D&G Dolce Rosa Excelsa

D&G Dolce Rosa Excelsa

Prateći cvjetnu tradiciju započetu mirisom Dolce, Rosa Excelsa predstavlja odvažnost i suštinski duh ružina cvijeta te svježinu tek procvalih latica

Najljepša od sveg cvijeća, ruža je drevni simbol ljubavi, ljepote i romantike. Nježna je, ali i snažna. Predstavlja nevinost i senzualnost. Bezvremenska i jedinstvena, ruža je motiv koji smo upoznali kroz revije modne kuće Dolce & Gabbana, a sada je inspiracija u stvaranju novog mirisa, Dolce Rosa Excelsa.

Kako bi upotpunili bijeli Amarilis - jedinstven potpis Dolce mirisa, Dolce Rosa Excelsa ima  karakteristično ružino srce mirisa. Taj svjež, cvjetni miris otvara se nježnom, slatkastom eksplozijom neroli lišća i cvijeta papaye. Te note se rasipaju unutar cvjetnog buketa bijelog lopoča i bijelog narcisa.

Dragocjeno srce Dolce Rosa Excelse nas zavodi pomoću dvije nježne i plemenite note ruže, a po prvi put u svrhu izrade parfema korištena je African Dog ruža koja svojom nevinošću i nježnošću dodaje čarobno bogatstvo Dolce laticama. Ta rijetka nota zaokružena je ženstvenom turskom ružom – vrlo cijenjenom u izradi parfema upravo zbog svoje intenzivnosti. Dubinom svojih ružičastih cvjetova, pogotovo u kombinaciji s afričkom ružom, turska ruža otkriva senzualan i elegantan karakter mirisa.

Cvjetno srce mirisa u ravnoteži je s notama mošusa koje se javljaju u pozadini, a zajedno s naglašenim kašmirom i sandalovinom ostavlja zamamni trag drvenastih i zemljanih tonova s pikantnim začinima u bazi mirisa.

Bočica parfema Dolce Rosa Excelsa podsjeća na jedinstven oblik Dolce i Dolce Floral Drops: zadebljano staklo, zakrivljene linije i čvrsto dno, čep je u obliku cvijeta s tamnocrvenim laticama. Mirisna blijedo ružičasta tekućina nazire se kroz zamućeno staklo i upotpunjuje ženstveni Dolce potpis kako bi izrazila nježnu eleganciju ovog novog mirisa.

Miris na hrvatsko tržište dolazi u sljedećim oblicima i po sljedećim cijenama:


Dolce&Gabanna Dolce Rosa Excelsa edp 30 ml – 556 kn
Dolce&Gabanna Dolce Rosa Excelsa edp 50 ml – 741 kn
Dolce&Gabanna Dolce Rosa Excelsa edp 75 ml – 968 kn


VIŠE O TEMAMADolce & Gabbanaženski parfemiženski mirisicvjetni mirisiAfrican DogAmarilis
Povezano