Detalji su bitni: Ana Maria Cajner za nakit Ive Viljevac

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 26.09.2014.

1

Dizajnerica nakita Iva Viljevac donosi nam novu kampanju za nakit pod nazivom 'Vivid Noir' s Ana Marijom Cajner u glavnoj ulozi

Jedinstven nakit s potpisom Ive Viljevac oduševit će sve žene kojima su modni dodaci nezaobilazan element njihovog stila.

Kolekcija se sastoji od 20 modela nakita, od kojih su svi unikatni i rađeni uz puno pažnje, i puno vremena je uloženo zbog brojnih detalja. Poveznica kolekcije su lanci, a kako sve ne bi bilo strogo i hladno dizajnerica koristi boje. Osim metalnih elemenata, kolekcija je obogaćena vrijedim crvenim i bijelim koraljima, Swarovski kristalima i riječnim biserima.

Ovo je kolekcija za djevojke i ženu kojima su detalji bitni, a s nakitom iz ove kolekcije doći će do izražaja osobnost svake žene. Nakit je dosta raznolik i svaka žena se može izraziti kako želi, nakitom koji stavi na sebe. Fotograf John Pavlish svojim istančanim smislom za estetiku donosi nam bezvremenske fotografije ovog jedinstvenog nakita koji će zasigurno postati "must have" dodatak ove sezone.

"Misao vodilja bila mi je napraviti nakit koji šalje poruku i koji obogaćuje svaku odjevnu kombinaciju, bilo dnevnu, poslovnu ili večernju. Žena koja će nositi ovaj nakit, zna točno što želi i izlazi izvan sfere prosječnosti", izjavila je dizajnerica.


VIŠE O TEMAMAAna Maria CajnernakitIva ViljevacJohn Pavlishogrlice
Povezano