Deset ključnih Orsay komada za ljeto 2020.

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 28.05.2020.

0

Foto: Orsay

Foto: Orsay

Glavnu riječ vode vječna bijela i sve nijanse plave boje, a dobar prolaz imat će i denim komadi te romantične prugice. Donosimo deset prijedloga iz nove kolekcije.

I dok se proljeće polako pretvara u klimatološko (a uskoro i kalendarsko) ljeto, svaka fashionistica koja bar malo drži do sebe kreće u akciju 'refresha' garderobe.
Slaganje ljetnog modnog mozaika nije jednostavan zadatak, ali mi smo to kako bismo vam olakšali te slatke muke. Orsay je jedna od prirodnih destinacija u ljetnoj šopingholičarskoj misiji, a nova kolekcija ovog poprilično popularnog njemačkog branda nudi dosta toga.
Orsay

Orsay

U ovom smo se poglavlju ograničili na trendovske ljetne komade u nezaobilaznoj bijeloj i svim nijansama plave boje, koja će igrati jednu od značajnijih uloga u nadolazećem periodu.

Foto: Orsay

Foto: Orsay

Uz neizostavni traper, u igri su lagani i prozračni materijali, ženstveni čipkasti detalji, romantične prugice i cijeli niz ljetnih klasika u vječnoj bijeloj boji, koja na određen način i simbolizira modno ljeto.

Orsay

Orsay

Orsay predlaže ženstvene bijele i plave haljinice, idealna za sve ljetne situacije, i u gradu i na moru, efektne kombinezone, lagane kratke hlače, denim upotpunjen profinjenim vezenim i čipkastim detaljima, te jedan klasik koji naprosto morate imati u ormaru - bijele traperice.

Orsay

Orsay

Sve to dio je ljetne kolekcije Orsaya, a iz koje smo izdvojili 10 komada s kojima nećete pogriješiti. Inspirirajte se i spremno zakoračite u lipanj!

VIŠE O TEMAMAhaljineOrsayženske trapericekombinezonibijele trapericemidi haljinemini haljine
Povezano

15 toplih pletenih komada za zimu

Utoplite se sa stilom.

15 toplih pletenih komada za zimu


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se