Deset ključnih Orsay komada za ljeto 2020.

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 28.05.2020.

0

Foto: Orsay

Foto: Orsay

Glavnu riječ vode vječna bijela i sve nijanse plave boje, a dobar prolaz imat će i denim komadi te romantične prugice. Donosimo deset prijedloga iz nove kolekcije.

I dok se proljeće polako pretvara u klimatološko (a uskoro i kalendarsko) ljeto, svaka fashionistica koja bar malo drži do sebe kreće u akciju 'refresha' garderobe.

Slaganje ljetnog modnog mozaika nije jednostavan zadatak, ali mi smo to kako bismo vam olakšali te slatke muke. Orsay je jedna od prirodnih destinacija u ljetnoj šopingholičarskoj misiji, a nova kolekcija ovog poprilično popularnog njemačkog branda nudi dosta toga.

Orsay

Orsay

U ovom smo se poglavlju ograničili na trendovske ljetne komade u nezaobilaznoj bijeloj i svim nijansama plave boje, koja će igrati jednu od značajnijih uloga u nadolazećem periodu.

Foto: Orsay

Foto: Orsay

Uz neizostavni traper, u igri su lagani i prozračni materijali, ženstveni čipkasti detalji, romantične prugice i cijeli niz ljetnih klasika u vječnoj bijeloj boji, koja na određen način i simbolizira modno ljeto.

Orsay

Orsay

Orsay predlaže ženstvene bijele i plave haljinice, idealna za sve ljetne situacije, i u gradu i na moru, efektne kombinezone, lagane kratke hlače, denim upotpunjen profinjenim vezenim i čipkastim detaljima, te jedan klasik koji naprosto morate imati u ormaru - bijele traperice.

Orsay

Orsay

Sve to dio je ljetne kolekcije Orsaya, a iz koje smo izdvojili 10 komada s kojima nećete pogriješiti. Inspirirajte se i spremno zakoračite u lipanj!


VIŠE O TEMAMAhaljineOrsayženske trapericekombinezonibijele trapericemidi haljinemini haljine




Povezano