Denis Lesjak je James Bond domaće agencije Sonic Models!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 20.02.2012.

23

Denis Lesjak u editorijalu utjelovljuje mladog i elegantnog muškarca na tragu Jamesa Bonda, a partnerica u ovoj luksuznoj priči mu je atraktivna Lana Petanić

Denis Lesjak (Sonic Models) i Lana Petanić (Talia Model)

Denis Lesjak (Sonic Models) i Lana Petanić (Talia Model)

Najmlađa i namjerno 'najmanja' domaća modeling management agencija - Sonic Models - s vremenom se sasvim neplanirano isprofilirala kao jedna od vodećih agencija kada su u pitanju muški modeli.

Denis Lesjak zasigurno je jedan od najeksponiranijih modela agencije, iako je u ovom poslu relativno kratko. Uz brojne revije na relevantnim domaćim modnim manifestacijama i ulozi u popularnom "Larinom izboru", Denis je snimio veći broj reklama i modnih editorijala, poput onih za Bipu, Hrvatsku poštansku banku i izuzetno popularni lifestyle magazin Jutarnjeg lista - Svijet. Trenutno ga možemo vidjeti u odličnom image promo editorijalu agencije za organizaciju vjenčanja "YES I DO", jedne od vodećih na ovim prostorima.

Denis u editorijalu utjelovljuje mladog i elegantnog muškarca na tragu Jamesa Bonda, a partnerica u ovoj luksuznoj priči mu je nezaobilazna Lana Petanić iz agencije Talia model.

Za fotografiju su se pobrinuli Vlado Cvirin i Maja Jokić. Belizar Valić i Iva Tuđa, vlasnici agencije Sonic Models, kažu kako je ovo samo početak, jer Denisa od ljeta tek očekuju pravi angažmani i to na inozemnom tržištu, prvenstveno u Njemačkoj.


VIŠE O TEMAMADenis LesjakLana PetanićSonic ModelsVlado CvirinMaja JokićBelizar ValićIva TuđaJames Bondhrvatski modeli
Povezano