Danijela ima novu pjesmu, i izgleda bolje nego ikad

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 26.04.2021.

0

Danijela Martinović

Danijela Martinović

Danijela je odjenula kultni bijeli kombinezon modnog dvojca 'Arileo' koji je prvi put nosila prije osam godina, a odjenula ga je kao homage njihovoj 10 godišnjoj suradnji

Danijela Martinović predstavlja svoju novu pjesmu 'Ljubav ne odustaje'. Jedinstvena je to pjesma, koja se dugo čekala: "Vrlo je teško opisati kakva je to pjesma, jer ona ima toliko snažnu poruku. Ovo je zapravo pjesma budućnosti koja ima svoju prošlost", govori Danijela o pjesmi na koju je iznimno ponosna. Na prvo je slušanje znala kako se radi o velikoj pjesmi.
"Zaista sam čitavim svojim bićem uvjerena da me ta pjesma stvarno tražila, a ja sam je dugo čekala i napokon smo se zagrlile! Kad se dogodi tako velika pjesma onda to znaš od prvog trenutka. Razum može odabrati drugačije, no srce uvijek ispravno osjeća."
No za pjesmu poput ove, mnogo toga se moralo poklopiti: "Kad sam u životu imala tako velike pjesme one su se dogodile. Jer da se takve pjesme ne događaju  onda bi svi uvijek radili samo najveće pjesme. Kao kad se jednom u sto godina mjesec preklopi preko određene planete - eto upravo to se dogodilo i s ovom pjesmom, i svakim trenutkom sam u to sigurnija."Poklopiti se morala i prva suradnja glazbenice i autora Mire Lesića, čija je želja već dugo bila napisati pjesmu za Danijelu. Danijela zajedno s Mirom i Ines Prajo potpisuje i tekst.

Danijela

Danijela

Sve popularniji pokret recikliranja već viđenih stylinga u spotu je podržala i Danijela odjenuvši kultni bijeli kombinezon modnog dvojca 'Arileo' koji je prvi put nosila prije osam godina, a odjenula ga je kao hommage njihovoj 10 godišnjoj suradnji.

VIŠE O TEMAMADanijela MartinovićArileo
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se