Dani otvorenog grada ipak početkom lipnja

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 18.05.2023.

0

Dani otvorenog grada

Dani otvorenog grada

Organizator je ovu dvodnevnu manifestaciju odlučio odgoditi, kako bi građani i gosti grada Zagreba mogli neometano uživati i sudjelovati u kulturnim i sportskim programima koji ih očekuju

Dani otvorenog grada, koji su se 20. i 21. svibnja trebali održati na sedam lokacija u centru Zagreba, odgađaju se za 3. i 4. lipnja.

"Budući da je riječ o manifestaciji koja omogućuje besplatan, recentni kulturni sadržaj svim građanima, slučajnim prolaznicima i posjetiteljima grada Zagreba, po svojoj se prirodi može jedino i isključivo organizirati na otvorenom, kako bi se kulturni i interaktivni sadržaji približili svima, bez obzira na dob, spol ili imovinski status. Time se želi postići međugeneracijska solidarnost i svijest o različitim identitetima, sudbinama i pričama te istaknuti da isključivo razumijevanjem i empatijom možemo napredovati i ojačati društvo", kažu organizatori.

Ideja je projektom pomoći povratku života u grad Zagreb te time omogućiti povratak duha i u same stanovnike grada, stoga je organizator odlučio ovu dvodnevnu manifestaciju odgoditi, kako bi građani i gosti grada Zagreba mogli neometano uživati i sudjelovati u kulturnim i sportskim programima koji ih očekuju.


VIŠE O TEMAMADani otvorenog gradaZagreb
Povezano