Dani ljepote od 1. do 3. ožujka 2013.

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 04.02.2013.

0

Dani ljepote

Dani ljepote

Međunarodni sajam kozmetike, pribora i opreme za salone Dani ljepote održat će se od 1. do 3. ožujka na Zagrebačkom velesajmu

Sajam Dani ljepote namijenjen je profesionalcima iz kozmetičke branše, proizvođačima, trgovcima i kupcima preparativne i dekorativne kozmetike, aparata, opreme i pribora koji se koriste u kozmetičkim i frizerskim salonima, ali i edukatorima i rekreativcima koji brinu o kondiciji, ljepoti i oblikovanju tijela svakodnevnim rekreativnim vježbanjem.

Na sajmu će se održati seminari, radionice, prezentacije i edukacije. Mnoštvo je mogućnosti za nova saznanja, korisne upute i informacije koje će prisutni stručnjaci rado podijeliti sa posjetiteljima. A u program su uvedeni i neki noviteti kao što su POP-UP Store i Zeleni kutak namijenjen isključivo organskoj kozmetici.

Učenici srednjih škola pokazat će svoje vještine, kreativnost i znanje na frizerskom i make-up te nail art natjecanju. Tema za sva tri natjecanja je Ljepota Orijenta. Organizator make-up natjecanja Učilište Profokus za najuspješnije natjecateljice osigurao je vrijedne sponzorske nagrade. Kozmetika Feniks glavni je organizator frizerskog natjecanja, a Zagrebački velesajam organizira natjecanje za buduće dizajnere noktiju u 2 kategorije natjecanja French Pink & White Gel tehnici i Nail Art – Fantasy.

Također izdvajamo Međunarodno natjecanje u nadogradnji noktiju 2013. za profesionalce i početnike, na kojem će natjecateljice pokazati umijeće nadogradnje i dizajnu noktiju.

5. ZLATNI RUŽ – natjecanje kozmetičara Grada Zagreba i Zagrebačke Županije s ciljem promocije struke i stvaranja natjecateljskog ozračja.

Na Frizerskom natjecanju učenika srednjih strukovnih škola svi budući frizeri i stilisti moći će izraziti svoju kreativnost i maštovitost kroz zadanu temu.

Make up natjecanje učenika srednjih škola te natjecanje u nadogradnji noktiju za sve buduće školovane nail dizajnere također na sajmu „Dani ljepote“ 2012.

Na Danima ljepote bit će i predavanje i savjetovalište Apiaromaterapija, spoj najnovijih znanstvenih spoznaja i najstarijih načina uklanjanja tegoba objedinjuje blagotvorna svojstva pčelinjih proizvoda i najkvalitetnijih eteričnih ulja u jedinstvene, inovativne proizvode zaštičene recepture i procesa proizvodnje. Kozmetička linija apiaromaterapija je kozmetika s posebnom namjenom, 100% prirodna, koncentrirana, bez punila, sintetskih mirisa i boja kemijskih konzervansa. Na savjetovalištu možete dobiti odgovore na sva pitanja vezana uz pčelinje proizvode u prehrani i kozmetici.

Zanimljivi seminari na temu Najčešće pogreške pri šminkanju ili Naučite više o tetoviranju također bi mogli privući mnoštvo zainteresiranih.


VIŠE O TEMAMADani ljepotedekorativna kozmetikapreparativna kozmetikaZagrebački velesajamkozmetikaorganska kozmetikafrizerska natjecanja
Povezano