Daily Mail izbacio prilog u cjelosti posvećen Hrvatskoj

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 28.07.2020.

0

Foto: Daily Mail. HTZ

Foto: Daily Mail. HTZ

Daily Mailov prilog prezentira ljepote i turističku ponudu Hrvatske s naglaskom na nautiku, eno-gastronomiju, aktivni i kulturni turizam

Poseban prilog "Check in", koji izlazi uz popularne britanske dnevne novine Daily Mail, jedne od najprodavanijih tiskovina na britanskom tržištu s dnevnom nakladnom većom od milijun primjeraka te dosegom od dva milijuna čitatelja, prezentira ljepote i turističku ponudu Hrvatske s naglaskom na nautiku, eno-gastronomiju, aktivni i kulturni turizam, destinacije u kojima su snimane poznate svjetske serije i filmovi, a prikazuje i Hrvatsku kao sigurnu turističku destinaciju.
"S ovog tržišta očekujemo intenzivniju realizaciju turističkog prometa s obzirom na to da su s prometovanjem krenule brojne aviolinije koje britanske destinacije poput Londona, Manchestera, Liverpoola, Newcastlea, Birminghama, Bristola i drugih povezuju s hrvatskim zračnim lukama", izjavio je direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić.
Informacije o Hrvatskoj, osim u tiskanom izdanju, dostupne su i online.

Dodajmo kako u Hrvatskoj, prema podacima sustava eVisitor, trenutno boravi oko šest tisuća britanskih turista, a trenutno ih je najviše u Dubrovačko-neretvanskoj te Splitsko-dalmatinskoj županiji.

VIŠE O TEMAMAhrvatski turizamHrvatska turistička zajednicaDaily Mail
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se