Cure u Zagrebu znaju kombinirati žutu i crnu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 24.01.2020.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Od zime pa sve do proljeća uživat ćemo u intrigantnom spoju žute i crne boje, a mnoštvo dobrih ideja na ovu temu stiže nam sa zagrebačkih ulica

Neke kombinacija boja rezervirane su samo za odvažne djevojke, za one koje nisu u strah od poigravanja, probijanja modnih granica i oprečnih reakcija.
Jedna od tih svakako je trendovski spoj crne, boje svih boja, i žute, koja nas polako priprema za proljetnu sezonu.
Ovaj duet možete voljeti ili mrziti, sredine nema, a njemu u prilog idu i noviteti na policama high-street dućana. Jedan od najtraženijih komada u siječnju su upravo Zarine dvobojne žuto-crne čizmice, a kad je već tako - provjerili smo kako ove dvije boje prolaze na ulicama Zagreba.

View this post on Instagram

🟡⚫ Yellow × black ✔ Look 1 ili look 2?

A post shared by CroModa (@cromoda) on


Žute jakne u sportskom stilu odlično prolaze s crnim trapericama i hlačama/tajicama s efektom kože, a podjednako je uzbudljivo i u suprotnom smjeru.

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Crne jakne i kaputi u kombinaciji sa žutim majicama, dolčevitama i predimenzioniranim šalovima jako su zanimljiv spoj, a dobro zvuči i poneki dvobojni komad poput već spomenutih čizmica ili pak kariranog kaputa kakvog smo vidjeli na špici.

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Inspirirajte se i slobodno sami složite neki odvažan žuto-crni styling!

VIŠE O TEMAMAžuta bojacrna bojastreet stylešpicažute jakne
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se