Cure se vraćaju u Zagreb, špica u znaku trendova za jesen 2021.

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 30.08.2021.

0

Preplanule Zagrepčanke polako se vraćaju na subotnju špicu, na kojoj smo već sad, u finalnim danima kolovoza, vidjeli i prve čizmice iz novih jesensko-zimskih kolekcija

Dugo toplo (na trenutke i ekstremno vruće) ljeto curi ka svome kraju, finalna kolovoška subota označila je povratak (većine) zagrebačkih ljepotica u sami centar hrvatske ulične mode. Tako je završila i naša ljetna stanka, i to baš u pravom trenutku - kada su ulicama, zbog naglog pada temperatura, počeli vladati prvi jesenski komadi i trendovi.
Možda to i nije bila neka spektakularna špica, ali ono što smo vidjeli protekle subote bila je sasvim pristojna najava uzbudljive jesensko-zimske street style sezone.
Preplanule zagrebačke ljepotice zasjale su u miksu ljetnih i jesenkih krpica, a već smo vidjeli i prve čizmice iz jesenskih kolekcija. I ne samo čizmice, špica je protekle subote vrvila i elegantnim blejzerima, bajkerskim jaknama, kariranim košuljama i novim modelima traperica.

Ulovili smo dvadesetak kombinacija, tek toliko da odškrinemo vrata jesenskih street-style trendova. Više u galeriji fotografija.

VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se