Cure blistaju, ljetne boje vladaju vrućim ulicama Zagreba

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 10.07.2023.

0

Druga subotnja špica u srpnju 2023. bila je prava ljetna - baš sve bilo je u znaku ludih boja, prozračnih materijala i trendovskih komada obuće, od natikača do sandala

Srpanj zasad opravdava svoj renome, temperature rastu iz dana u dan, asfalt gori, polako ulazimo u onaj udarni dio ljeta. I Zagreb će se polako prazniti, iako su ulice hrvatske prijestolnice i dalje živahne, prepune modno osviještenih, dobrim dijelom već i preplanulih djevojaka i žena.

Druga subotnja špica potvrdila nam se sve to, cure su na visokim temperaturama zasjale u onim pravim ljetnim kombinacijama, sve je prštalo od ludih boja i uzoraka, prozračnih krpica i upečatljivih ljetnih modnih dodataka.

Svima se u ovo doba godine nosi bijela boja, i zbilja je neprikosnovena, skoro pa obavezna uz traper hlačice; ali ulicama vladaju i lepršavi komadi u svim nijansama zelene, nose se i narančasti i ružičasti tonovi.

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Zanimljivo je i u sferi obuće, neodoljive ljetne haljinice sve manje gledamo u kombinaciji s tenisicama, a sve više u paketu s trendovskim sandalama i (posebno) natikačama.

Zabilježili smo tridesetak novih kombinacija, otkrijte ih u galeriji fotografija.


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano