Cubismo donosi latinoameričke vibre u Peti Kupe

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 22.03.2024.

0

Foto: Peti Kupe

Foto: Peti Kupe

Majstori atmosfere, Cubismo, rasplesat će publiku u zagrebačkom Petom Kupeučetvrtak, 28. ožujka uz podršku sjajnog amsterdamskog DJ-a Maestra

Energična plesna glazba temeljena na afro-kubanskim ritmovima, ali u osebujnom i prepoznatljivom stilu, recept je to za pravu latinoameričku feštu kakvu donosi bend Cubismo. Svoje vesele note devetočlana ekipa vrhunskih profesionalaca donosi 28. ožujka i u Peti Kupe.

Predvođeni perkusionistom Hrvojem Rupčićem, članovi sastava dolaze iz Hrvatske, Venezuele, Kube i Slovenije. Najznačajniji su bend koji svira takvu vrste glazbe u ovom dijelu Europe, a njihova najjača strana upravo su živi nastupi tijekom kojih publiku redovito rasplešu golemom količinom pozitivne energije.

U svojoj karijeri Cubismo je surađivao sa svjetskim glazbenim zvijezdama kao što su Yolanda Duke i članovi legendarnog Buena Vista Social Cluba, ali i ovdašnjima među kojima su Josipa Lisac, Gibonni, Gabi Novak, Stjepan Jimmy Stanić, Oliver Dragojević i Vlada Divljan.

Cubismo će pratiti amsterdamski DJ Maestro, pravi majstor atmosfere i eklektičnog izbora glazbe. Rijetko ćete naći DJ-a koji ima širi raspon glazbe - rasponu od jazza, funka, latina do soula, hip hopa i deep housea. Svjetsku prepoznatljivost osigurala je i Blue Note Trip, njegova nagrađena serija mikseva za legendarnu jazz etiketu Blue Note Records.

Za dobro raspoloženje pobrinut će se svojom ponudom i JD Make It Count koji podržava Peti Kupe.


VIŠE O TEMAMAPeti Kupekoncerti u ZagrebuCubismo
Povezano