CroModa nagrađuje: Dobitnice šampona Batiste XXL Volume

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 24.01.2014.

156

Batiste XXL Volume

Batiste XXL Volume

Batiste XXL Volume apsolutni je pobjednik u borbi protiv masne i tanke kose bez volumena

Batiste šamponi za suho pranje kose kao novi trend u uređivanju kose, tajno su oružje za njeno oživljavanje i u užurbanoj svakodnevnici brzinsko su rješenje za dobar izgled koji zahtijeva puno pažnje.  Jednostavni i praktični za korištenje Batiste šamponi imaju ugodan, svjež i lagan miris. Na tržištu se nalaze u obliku spreja i idealni su za sve tipove i boje kose, kao i za različite stilove frizura. Proizvodi su praktični za korištenje i vrlo prikladni na putovanjima.

Batiste XXL Volume apsolutni je pobjednik u borbi protiv masne i tanke kose bez volumena. Batiste XXL Volume krasi čarobna formula s ekstra volumenizirajućom moći, osvježava kosu, uklanja masnoću te kosi daje izuzetnu punoću i XXL Volumen. Batiste XXL Volume idealan je za sve tipove i boje kose, kao i za različite stilove frizura.

Kako do moderne frizure s Batiste XXL Volume

Bujna kosa, s puno volumena najljepši je ukras lica. Batiste XXL Volume u samo par koraka otkriva kako doći do efektne i moderne frizure. Ležerna frizura by Batiste nosiva je u dnevnim i večernjim prigodama, a gotova u svega par minuta.

Batiste proizvodi dostupni su u prodavaonicama DM-a i BIPA-e.

Poklanjamo vam 3 šampona Batiste XXL Volume

Dobitnice: Marija Kvesić (Split), Irena Brkić (Daruvar) i Marina Pavlić (Zagreb). Čestitamo! Nagrade stižu poštom.


VIŠE O TEMAMABatistešamponi za kosušamponi za suho pranjemasna kosatanka kosa
Povezano