CroModa i Batiste nagrađuju: Šampone za suho pranje osvojile su...

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 24.12.2013.

166

Batiste

Batiste

Batiste šamponi za suho pranje kose kao novi trend u uređivanju kose, tajno su oružje za njeno oživljavanje i brzinsko su rješenje za dobar izgled

Jednostavni i praktični za korištenje, Batiste šamponi imaju ugodan, svjež i lagan miris. Na tržištu se nalaze u obliku spreja i idealni su za sve tipove i boje kose, kao i za različite stilove frizura. Proizvodi su praktični za korištenje i vrlo prikladni na putovanjima.

Batiste XXL Volume apsolutni pobjednik u borbi protiv masne i tanke kose bez volumena. Batiste XXL Volume krasi čarobna formula s ekstra volumenizirajućom moći, osvježava kosu, uklanja masnoću te kosi daje izuzetnu punoću i XXL Volumen. Batiste XXL Volume idealan je za sve tipove i boje kose, kao i za različite stilove frizura.

Batiste Blush s mirisom svježeg cvijeća proizvod je za romantičarke i "girly girls". Batiste Blush u sebi nosi zavodljivu cvjetnu formulu i miris ženstvenosti. Ugodan je i lagan, a kosu u samo nekoliko minuta ostavlja mirisnom, svježom i punog volumena.

Batiste Original
s osvježavajućim i laganim mirisom limuna tankoj kosi daje volumen i pomaže u njenom oblikovanju. Batiste Original prilikom nanošenja rasprši se po kosi, nježnim utrljavanjem prodire do tjemena i uklanja nečistoću, a kosa pritom ostaje mekana, čista i revitalizirana.

Batiste Dark & Deep Brown uz osjećaj čistoće i svježine kosu će lagano obojiti smeđom notom. Batiste Dark & Deep Brown masnoj, beživotnoj i izblijedjelo kosi u trenu daje osjećaj svježine, miris i lagani smeđi ton. Batiste Dark&Deep Brown jedini je proizvod na našem tržištu koji ima karakteristiku toniranja kose za smeđe i tamnosmeđe tonove, jer svi ostali dolaze u obliku bijelog praha. Proizvod lako prekriva izrast i sijede do slijedećeg bojenja kose.

Poklanjamo vam šampone Batiste Blush i Batiste Original

CroModa i Batiste poklanjaju vam 2x2 (Blush i Original) šampona za suho pranje.

Dobitnice: Valentina Premilić (Slavonski Brod) i Sunčica Lovković (Začretje). Čestitamo! Nagrade stižu poštom.


VIŠE O TEMAMAšamponi za kosuBatistešamponi za suho pranje
Povezano