Cro A Porter ove jeseni avionsku pistu pretvara u modnu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 03.09.2014.

40

Cro A Porter Departure | Foto: Mladen Šarić

Početkom listopada na programu je novo izdanje Schwarzkopf Cro A Portera

Cro A Porter Departure | Foto: Mladen Šarić

Ususret novom izdanju najvažnijega domaćega modnog projekta, Schwarzkopf Cro A Portera, koji okuplja najeminentniju listu domaćih dizajnera u svojim redovima, organizatori predstavljaju Cro A Porter Departure.


U avionskim hangarima

Prvi put za potrebe ovog projekta, u suradnji s nacionalnim avioprijevoznikom Croatia Airlinesom, oni s najviše sreće ući će u prostor dosad nedostupan za javnost. Avionska pista postat će modna, a avionski hangar lokacija događanja, za koje će ulaz biti "strogo limitiran i kontroliran".

Inspirirani putovanjem, letom i brisanjem granica, organizatori najavljuju možda najsofisticiranije izdanje projekta dosad.

Dvije sjajne kampanje

Tradicionalno s novom sezonom dolazi i nova kampanja. Po prvi puta Schwarzkopf Cro A Porter donosi čak dvije!

Cro A Porter Avangarde | Foto: Franjo Matković

Cro A Porter Avangarde | Foto: Franjo Matković

Sjajni Mladen Šarić ponovo se vraća kao autor najavne kampanje Departure sa serijom atraktivnih fotografija snimljenih u avionskom hangaru te predivnom Anom Laurom Kapetanović u glavnoj ulozi.

Listopad u znaku Cro A Portera

Schwarzkopf Cro A Porter Departure na rasporedu je od 02. do 04. listopada 2014.

Talentirani Franjo Matković po prvi puta u ulozi fotografa kampanje za Schwarzkopf Cro A Porter, u dijelu projekta pod nazivom Aavangarde, donosi seriju fotografija sjajne atmosfere iza kulisa u tzv. backstageu. Sofisticirana mirnoća i styling Marija Vijačkića te Antonia Solar (Talia model) u ulozi modela, snimljeni su za vrijeme Photo daysa u Rovinju.

Cro A Porter Aavangarde na programu je 1. listopada.

VIŠE O TEMAMACroAPorterAntonia SolarFranjo MatkovićMladen ŠarićAna Laura KapetanovićSchwarzkopf Cro A Porter
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se