Cro A Porter: Madame Demode i Dioralop opravdali očekivanja

Piše: Ana Belić, Zagreb
Objavljeno 06.10.2012.

0

Madame Demode (lijevo), Dioralop (sredina) i Renata Svetić (desno)

Madame Demode (lijevo), Dioralop (sredina) i Renata Svetić (desno)

Prva večer jubilarnog 20. po redu Cro A Portera donijela je revije Renate Svetić, Madame Demode i Dioralopa

Počeo je još jedan Cro A Porter, ovaj put s danom zakašnjenja zbog dana žalosti povodom smrti predsjednika sabora, Borisa Šprema. Iz tog razloga, revije koje su trebale biti u četvrtak prebačene su na nedjelju.

> Madame Demode @ CAP: Galerija fotografija s revije

Prvu revijalnu večer CAP-a, održanu u Laubi, otvorile su odlične dizajnerice Madame Demode (Viktorija Vržesnevskaja) i Tamara Bombardelli. Kako im je prošla kolekcija bila vrlo hvaljena - tako su porasla i očekivanja, a definitivno možemo reći da su ih opravdale. Potpuno crna kolekcija prepuna igre sa različitim krojevima, dužinama i slojevima zasigurno će naći svoj put do ormara ljubitelja mode. Ove dvije dizajnerice su pravi dokaz kako crna (ne)boja nikako ne mora biti dosadna i klasična, naročito kada joj se dodaju naglašena ramena te prozirni dijelovi.

> Renata Svetić @ CAP:Galerija fotografija s revije

Renata Svetić predstavila je kolekciju koja je započela vrlo šarenim komadima koji su nalikovali na patchwork, da bi se nastavilo u potpuno drugačijem tonu - zemljane boje bile su u prvom planu, a zanimljivo je bilo i dizajneričino kombiniranje elemenata klasičnog odijela na nekonvencionalan način.

> Dioralop @ CAP: Galerija fotografija s revije

Andreja Bistričić i Maja Merlić, dizajnerice koje zajedno djeluju pod etiketom Dioralop, pokazale su muško-žensku kolekciju u pretežno svijetlim bojama sa zanimljivim printevima. Linija je to prepuna lijepih oversized komada od lepršavih materijala sa izrezima, a neizostavan dio su i šilterice. Mogli bismo viđeno svrstati u kategoriju sportskog chica.


VIŠE O TEMAMACroAPorterRenata SvetićDioralopMadame DemodeAndreja BistričićMaja MerlićTamara Bombardelli
Povezano