Cool tenisice: Nike Air Force 1 by Riccardo Tisci

Piše: Tea Marić, Zagreb
Objavljeno 10.03.2014.

76

Nike Air Force 1 by Riccardo Tisci

Nike Air Force 1 by Riccardo Tisci

Tenisice iz kolekcije koju je Riccardo Tisci dizajnirao za Nike dostupne su po cijenama koje se kreću od 230 do 340 američkih dolara

Kolekcija Riccarda Tiscija za Nike koju smo najavili početkom godine ovih dana stiže u trgovine širom svijeta. Slavni, prilično ekcentrični talijanski dizajner, široj javnosti najpoznatiji kao kreativni direktor Givenchyja, svoj je neosporni talent još jednom pokazao kreiravši četiri stylish modela tenisica Nike Air Force 1.
"Stalno putujem svijetom i često susrećem ljude koji nose Air Force 1. Još davno sam primijetio da ih svatko nosi na neki svoj način. Taj doživljaj modela Air Force 1 nije determiniran spolom niti gradom... To je modna demokracija, to je ljubav prema modi. I ti različiti doživljaji inspirirali su me na suradnju s Nikeom", izjavio je Tisci.
Tisci je (re)dizajnirao niske i 'srednje' (Air Force 1 Low i Air Force 1 Mid) tenisice, a svaki od četiri modela pršti modernim rješenjima i šarenim detaljima. Pored njih, Tisci je kreirao i jedinstvene tenisice Nike + R.T. Air Force 1 Boot .

Kolekcija je u Nikeove trgovine počela pristizati u prvim danima ožujka, a cijene se kreću od 230 do 340 američkih dolara (od 1.270 do 1.880 kuna).

VIŠE O TEMAMAtenisiceNikeRiccardo TisciNike RTNike Air Force 1
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se