Converse i CroModa nagrađuju: Nove vlasnice starki su...

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 25.09.2014.

1934

Converse nagrađuje čitateljice CroMode

Converse nagrađuje čitateljice CroMode

Shoes Are Boring, Wear Sneakers. 3 najkreativnije čitateljice CroMode Converse nagrađuje starkama po vašem izboru!

Nova kolekcija legendarnih starki oduševila je fashionistice svih generacija, a jedan od dokaza je i naš pregled modela iz kolekcije za jesen/zimu 2014/2015. koji je 'pokupio' preko 3 tisuće vaših lajkova.

S obzirom na to da jednostavno obožavate starke, Converse i CroModa odlučili su nagraditi vašu vjernost. 3 najkreativnije čitateljice nagradit ćemo starkama po vašem izboru!

Kako do nagrade?

Don't be boring! Budite originalni i kreativni, pošaljite nam svoj look sa starkama (ili općenito cool fotku na kojoj su vaše starke glavni motiv) te svoje kontakt podatke (ime i prezime, adresa i broj mobitela) na adresu cromoda@cromoda.com.

U nagradnom natječaju možete sudjelovati i na Instagramu, i to tako što ćete uz fotografiju objaviti hashtag #cromodaconverse i @cromoda. Naravno, ne zaboravite kliknuti follow na @cromoda, ako to već niste uradili!

Nagrade će osvojiti autorice 3 najbolje/najmaštovitije/najkreativnije fotografije.

Napomene: Pobjedničke fotografije odabrat će tim CroMode. Prijavljene čitateljice pristaju da se njihove fotografije mogu objaviti na portalu CroModa te na našim kanalima na društvenim mrežama (Facebook, Twitter, Instagram...).

Dobitnice

Nije bilo lako u moru dobrih, originalnih, maštovitih fotografija (stiglo nam je oko 500 prijava) odabrati najbolje od najboljih. Tek nakon dvodnevnog vijećanja, pregledavanja i analiziranja uspjeli smo odabrati dobitnice. Nove vlasnice starki su: Ljiljana Lajtman (Pula), Ružica Martinović (Zagreb) i @dodakk98 (Doroteja Koščak / Instagram). Dobitnice ćemo elektronskom poštom obavijestiti o proceduri preuzimanja nagrada.

Hvala svima na sudjelovanju!

Ljiljana Lajtman (Pula)

Ljiljana Lajtman (Pula)Ružica Martinović (Zagreb)

Ružica Martinović (Zagreb)@dodakk98 | Instagram

@dodakk98 | Instagram
VIŠE O TEMAMAConversenagradni natječajtenisiceStarkeChuck Taylor All Star
Povezano