Connect predstavlja pjesmu 'Hejteri'

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 02.12.2011.

0

Connect (Foto: Menart)

Connect (Foto: Menart)

Nakon ljetnog hita Dalmatinka, Connect kao drugi singl sa aktualnog albuma '3JUMF' predstavlja pjesmu 'Hejteri'

Spot za Connectovu pjesmu Hejteri danas možete premijerno pogledati na CMC televiziji u 19 sati.
 
Connectovci su pojasnili tko su hejteri u ovoj pjesmi: "Tematika pjesme obuhvaća sve što se događa na jednom urnebesnom partyju - pun klub, euforičnu atmosferu, zgodne cure, ruke gore i te fore. Po običaju uvijek ima onih koji se ne

Tematika pjesme obuhvaća sve što se događa na jednom urnebesnom partyju

mogu uklopit u takvu priču i koji će uvijek bacit neki hejt. Pjesma u biti govori o zabavi no radni naziv pjesme je bio Hejteri pa smo ga odlučili tako i ostaviti".

"Hejteri" odišu jakim plesnim ritmom, zaraznim synthevima i melodijama u maniri electra, housea i dubstepa, a ovo ljeto su postali neizostavni dio DJ setova na svim ludim partyjima koji žele vruću atmosferu.

Pjesma poziva na zabavu, pa je prateći spot snimljen na jednoj od najzabavnijih turističkih destinacija - grčkom otoku Zakynthosu. Hrvatski apsolventi su odlučili da je Connect najbolji izbor za zabavu, pa je ekipa KN Productiona iz Slovenije snimila taj nezaboravan put i pretočila ga u video priču. Osim koncerata za više od 2.000 apsolvenata, dečki su u spotu zabilježili urnebesne trenutke u klubovima te na ulicama otočkog grada Laganasa, pa se zabava može namirisati u svakom kadru.

"Bilo nam je super na snimanju, uopće nije bilo zahtjevno i to nam je jedno od lakših snimanja spota uopće. Mislim da je spot jedan od  naših najboljih i najzabavnijih spotova dosad snimljenih. Ekipa na partiju je super prihvatila snimanje i odlično se zabavljala ,što će se uostalom i vidjeti u spotu", opisali su Connectovci snimanje "Hejtera".


VIŠE O TEMAMAConnecthejteriMenart3JUMFCMC televizija
Povezano