Condé Nast Traveler: Ovo je najbolja europska turistička destinacija

Piše: CroModa, Zagreb, Beč
Objavljeno 08.11.2017.

0

Beč | Foto: CroModa

Beč | Foto: CroModa

Čitatelji renomiranog newyorškog časopisa o putovanjima 'Condé Nast Traveler' izabrali su Beč za najbolju europsku turističku destinaciju

U anketi za 2017. sudjelovalo je 300.000 ljubitelja putovanja. To je bio najveći broj sudionika u dosadašnjoj tridesetogodišnjoj povijesti nagrade.

 
Beč je osvojio prvo mjesto zahvaljujući bogatom kulturnom naslijeđu i arhitekturi, a doprinos je dala i jedinstvena kulinarska ponuda, u kojoj se posebno ističe čuvena Sacher torta. Drugo mjesto pripalo je Firenci, a treće belgijskom gradu Bruggeu.
 
Časopis Condé Nast Traveler, koji se tiska u 800.000 primjeraka od 1987. godine, jednom godišnje anketira svoje čitatelje o po njihovom mišljenju najljepšim turističkim destinacijama, hotelima i spektakularnim znamenitostima u svijetu. Pored ankete o najboljem europskom gradu, časopis svake godine objavljuje i svjetsku rang lista, na kojoj je Beč osvojio drugo mjesto, a pobjedu je odnio Tokio.

VIŠE O TEMAMAConde Nast TravelerBeč
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se