Colnago 35, hrvatski brod koji krade poglede na Šipanu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 31.08.2021.

0

Foto: Blur.hr

Foto: Blur.hr

Colnago 35 hrvatski je proizvod koji je nastao u Splitu. Dugačak je 16 metara, a težak šest tona. Prima 12 putnika i dva člana posade.

Hrvatska je ovog ljeta opet postala pravi turistički hit. Brojni gosti dubrovačkog primorja ovog ljeta nisu mogli ne primjetiti crnog ljepotana koji sigurno plovi akvatorijem Elafita. Brod je to šipanske gastro oaze restorana Bowa koji im se pridružio i odmah postao hit.
Colnago 35

Colnago 35

Colnago 35 hrvatski je proizvod koji je nastao u Splitu. Dugačak je 16 metara, a težak šest tona. Prima 12 putnika i dva člana posade, a postiže brzinu od 31kt. Unutrašnjost ove markantne crne transferne jahte odiše luksuzom. Prevladavaju bež i crna boja sa srebrnim i zlatnim detaljima.
Foto: Blur.hr

Foto: Blur.hr

Posebnu pažnju privlači zvučni sistem koji se izvrsno uklapa i stvara atmosferu na putovanju koje od Dubrovnika do BOWE na Šipanu traje pola sata. Postaje ovo moguća misija.

Foto: Blur.hr

Foto: Blur.hr

Ukrcajne stanice, osim stare luke ili marine u Dubrovniku, su i Zaton, Lozica, Orašac, Brsečine, Cavtat, Mlini, Slano i druga mjesta dubrovačkog akvatorija. Brod Colnago samo je jedan od noviteta kojim se podiže ljestvica usluge hrvatskog juga koji polako preuzima primat.

Colnago 35 na Šipanu

Colnago 35 na Šipanu

Gosti BOWE ovog ljeta dolaze iz čak 64 zemlje, a najveći broj njih je iz SAD-a s kojim je direktnim zračnim mostom Dubrovnik povezan svakodnevno.

VIŠE O TEMAMAColnago 35otok ŠipanRestoran Bowa

Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se