Čokoladne arome osvajaju adventske lokacije u Opatiji

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 29.11.2021.

0

Foto: Turistička zajednica grada Opatija

Foto: Turistička zajednica grada Opatija

Iako najavljen, sajam Čokoladna čarolija planiran u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner neće se održati u dosadašnjem obliku. Umjesto toga, na programu je Choco Street.

Novitet ovogodišnjeg Festivala čokolada je Choco Street koji će se održati na prigodno uređenoj šetnici Slatina i okupiti će proizvođače čokoladnih delicija  iz Slovenije, Italije i Hrvatske. Choco Street bit će otvoren u petak 3. prosinca od 14 do 20 sati, u subotu 4. prosinca od 9 do 20 sati te u nedjelju 5. prosinca od 9 do 19 sati.

Opatijskom tvornicom čokolade Milenij Choco svijet, u kojoj se mogu kupiti i degustirati vrhunski čokoladni proizvodi, zavladat će mađioničar Willy Wonka, kojeg će utjeloviti slavni hrvatski iluzionist Andrej Škedel i svojim čarolijama osvojiti sve male, a i one nešto veće, ljubitelje čokolade i magije.

Čokoladne arome osvojit će sve adventske lokacije u Opatiji: Čokoladni Advent kod Šporera, Choco Imperial Xmas (terasa hotela Imperial), Choco Xmass Street Lungomare (Lungomare od hotela Savoy do Ville Madona), Choco Straus (hotel Palace) i obogatiti ponudu svih opatijskih hotelijera i ugostitelja.

Prvi puta čokolada će zaploviti i morskim valovima uz Choco Advent na brodu Jadera koji će povezati panoramsku vožnju od Voloskog do Opatije s uživanjem u tradicionalnim blagdanskim delicijama.

Uživanje u čokoladi pratit će i atraktivna glazbena podloga na pet lokacija, humanitarni programi, animacija i zabava za djecu, ali i brojni sportsko-rekreativni sadržaji. U subotu, 4. prosinca od 10 sati ispred Ville Angioline krenut će aktivna choco šetnja kroz povijest Opatije, a sat vremena kasnije na Slatini svi zainteresirani moći će se uključiti u program vježbanja Christmas Active s proslavljenim trenerom Marijem Mlinarićem.


VIŠE O TEMAMAOpatijačokoladaSajam čokoladeChoco Street Opatija
Povezano