Coconut za proljeće/ljeto 2010.

Piše: CroModa.com
Objavljeno 08.04.2010.

0

Kampanju za novu Coconutovu kolekciju potpisuje fotograf Goran Čižmešija, stilistica je Jasmina Arnautović, make-up artist je Simona Antonović, a frizuru je stilizirao Ruža Institut Kerastase. Kampanja je snimljena u Magma Lifestyle trgovini u Ilici u Zagrebu.

Nova ženska kolekcija modne etikete Coconut za proljeće/ljeto 2010. stigla je u trgovine Turbo sporta. Reklamnu kampanju potpisuje fotograf Goran Čižmešija, stilistica je Jasmina Arnautović, make-up artist je Simona Antonović, a frizuru je stilizirao Ruža Institut Kerastase. Kampanja je snimljena u Magma Lifestyle trgovini u Ilici u Zagrebu.

Coconut

Coconut

Kolekcija je podijeljena na bazične, sport i fashion modele. Svi su modeli prilagođeni modernoj ženi koja teži za jednostavnošću, lijepim izgledom  i stilom prilagođenim svim situacijama.  Mogućnost kombiniranja modela je neograničena i pruža svakoj ženi priliku da na kreativan način izrazi svoju osobnost u potpunosti.

U novoj Coconutovoj kolekciji prevladavaju crna, bijela, siva, tamno plava i smeđa boja koje su u kombinaciji s akcentnom žutom, crvenom i zelenom. Kolekcija donosi mnoštvo modernih pruga i raznobojnih uzoraka te omogućava brojne individualne kombinacije.

Većina artikala u pamučnoj je izvedbi, a pojavljuju se i artikli koji su izrađeni od kombinacije pamuka i elastina, pliša te viskoze pomiješane s poliesterom. Izdvajaju se i modeli od finog tankog pamuka koji odiše lakoćom i jednostavan je  za održavanje. Za ležernije kombinacije preporučamo traper različite obrade i boja.

Grafike kolekcije Coconut Women proljeće/ljeto 2010. karakterizira geometrija cvjetnih motiva, a osobita je pozornost posvećena detaljima poput metalnih pločica, etiketa i ukrasnih končića.

Coconut za proljeće 2010. (Foto: Goran Čižmešija)

Coconut za proljeće 2010. (Foto: Goran Čižmešija)

Posebnost u novoj Coconutovoj kolekciji je i linija od organskog pamuka. Ovaj je materijal specifičan po tome što se uzgaja metodama koje nemaju štetan utjecaj na okoliš - bez korištenja toksičnih tvari, pesticida i umjetnih gnojiva. Coconut žena odabirom outfita izrađenog od organskog pamuka ne odriče se udobnosti. Noseći prirodni materijal osjeća se povezana s prirodom, a u isto je vrijeme svjesna da njezin modni odabir ujedno pomaže očuvanju okoliša.
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se