COCKTAIL/PARTY: 10 H&M-ovih komada u koje ćete se zaljubiti!

Piše: Iva Boban, Foto i cijene: H&M
Objavljeno 05.11.2013.

447

Bezvremenska i elegantna crna ili pak strastvena i dramatična crvena haljina? Izbor prepuštamo vama!

H&M Cocktail Hour

H&M Cocktail Hour

Kako nam se bliži kraj godine, tako se i poznate modne kuće nude sve više i više svečanih komada za posebne prilike. U novu ćemo godinu ući za manje od dva mjeseca, a to znači da je pred nama puno partyja i nezaboravnih trenutaka. Iskusne ovisnice o šopingu znaju da je najbolje pripremiti se na vrijeme i prisvojiti one udarne komade dok nisu nestali s polica!

H&M je svoje najbolje jednostavne i ženstvene stvarčice objedinio lookbookom "Cocktail Hour", koji donosi baš sve što vam je potrebno da zablistate u stilu prave dive! Damski, profinjeno, seksepilno na diskretan - a nikako ne vulgaran način!

Elegantna i vanvremenska crna ili pak strastvena i dramatična crvena haljina? Taj izbor prepuštamo vama, iako možda ne bi bilo loše (naravno, ako ste u u mogućnosti) probati i jedno i drugo. Uz šarmantne haljinice, nude vam se i glamurozne crne i zlatne clutch-torbice, bez kojih je party look nezamisliv, zatim trendi salonke, bluze od satena i šifona te ženstvene suknje. Look zapečatite prekrasnom ogrlicom i cijeli svijet će biti vaš!

10 H&M-ovih aduta za posebne prilike pogledajte u galeriji fotografija.


VIŠE O TEMAMAbluzehaljinesuknještikleogrlicecocktail haljinedrapirane suknjeclutch torbicesalonkecocktail haljine
Povezano