Čizmice u ovom stilu su IN, a ona ih definitivno zna nositi

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 13.10.2022.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Čizmice od tkanine s tankom potpeticom ove je jeseni moguće pronaći u većini trgovina, a ova ljepotica sa špice pokazala nam je kako ih nositi i kombinirati

Visoke pete simbol su ženstenosti i mode, ali u posljednjih desetak godina počele su se povlačiti pred neprikosnovenim tenisicama, čak i u zimskim danima. Tenisice su preplavile ulice, nose se tijekom cijele godine, a djevojke ih sve češće kombiniraju i s haljinama. No, to nipošto ne znači da su potpetice trajno otišle sa scene. Čak ni kada je riječ o dnevnim kombinacijama.
Jedan dobar primjer stiže nam s prošlosubotnje zagrebačke špice na kojoj smo vidjeli skoro sve tipove obuće, od sandala do čizama. A vidjeli smo i jedan efektan primjer dnevnog stylinga s visokim petama.
Ova je ljepotica 'uskočila' u nepogrešivu crnu haljinu dugih rukava, ali umjesto sveprisutnih tenisica - uskladila ju je s jednim komadom obuće koji je ove jeseni u najužem krugu najvećih trendova u kategoriji obuće. Govorimo o elegantnim i zavodljivim čizmicama od tkanine s tankom potpeticom. Modeli u ovom stilu dostupni su u skoro svim high-street trgovinama, a na ovom primjeru vidimo da su itekako zanimljivo rješenje.


Kombinacija je upotpunjena tamnozelenom torbicom s daškom glamura i sunčanim naočalama kultnog Ray-Bana.

Kako ocjenjujete ovaj styling? I što kažete na trend čizmica od tkanine s tankim potpeticama?

VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčankečizmicečizmice od tkaninečizmice s potpeticom
Povezano