Čizme u ovoj boji mogle bi biti hit, evo kako ih ona nosi

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 01.10.2022.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Sve je u svijetu mode na ovih dana podređeno komadima obuće koji će vedriti i oblačiti u narednim mjesecima, a jedna zanimljiva ideja stiže nam sa zagrebačke špice

Zakoračili smo u listopad, jesen je postavila svoja modna pravila! Iako će vjerojatno biti još toplih dana i ugodnih klimatoloških intervala, u svijetu mode je sve već sad podređeno toplim komadima obuće i odjeće, s posebnim naglaskom na gležnjače i čizme. Ništa iznenađujuće, odabir tople obuće kreirat će našu modnu sliku sve do prvih proljetnih dana, nude nam se bezbrojne mogućnosti, nije lako odabrati svog favorita u toj džungli boja, materijala, oblika i trendova.
Nosit će se i ravni modeli, i platforme i visoke pete, birat ćemo između gležnjača, čizmica i visokih čizama (i one iznad koljena imaju što za reći!), a uzbuđenja neće manjkati ni kada je riječ o odabiru boja. Crna prednjači, tu nema dileme, ali i ona ima alternativu.
A jednu zanimljivu ideju vidjeli smo na prošlosubotnjoj špici. Ova se savršeno skockana zagrebačka ljepotica odlučila za efektne čizmice u - bijeloj! Pravo osježenje i dokaz da ova obožavana ljetna boja ima što tražiti i u hladnijem dijelu godine. Uz bijele čizme odabrala je istu takvu torbicu, a sve to dobro je ujskladila s trendovskim odijelom.


Zanima nas i vaše mišljenje o ovom potencijalnom trendu, hoćete li se odlučiti za crnu/smeđu klasiku, ili ćete dati priliku bijeloj?

VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano