Čizme ove Zagrepčanke su hit, znamo gdje ih možete uloviti

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 11.11.2022.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Crni kaput i čizme u nekom svijetlom (bijelom ili bež) izdanju ove su sezone izvrstan spoj, a jedan inspirativan primjer kombinacije u tom stilu stiže nam sa zagrebačke špice

Nastavlja se naše lagano modno putovanje iz jeseni u zimu koje je najbolje pratiti na primjeru zagrebačke ulične mode. Kombinacije s prve subotnje špice u studenom donijele su prve konkretnije stylinge koji više idu u kategoriju zimskih nego jesenskih, a to u prijevodu znači da je baš sve podređeno čizmama i kaputima te njihovim maštovitim kombinacijama.

Ove su sezone različite boje u igri, no crna i bijela (a pod bijelom u širem smislu smatramo i bež te srodne tonove) i dalje su nenadmašan spoj. A jedan dobar i nadasve inspirativna primjer kako ih kombinirati ponudila nam je upravo subotnja špica.

Modni brendovi nude nam kapute u bezbrojnim oblicima i stilovima, a izbor ove Zagrepčanke je nenadmašni crni klasični model koji se savršeno uklapa u svaku kombinaciju. Uskladila ga je s trendovskim kremastobijelim/bež čizmama iznad koljena s ravnim potplatima. Model čizama jako sličan ovom (nemamo dokaz da je riječ o 100% identičnom modelu) ulovili smo u CCC-u, a riječ je i čizmama brenda Jenny Fairy.

Foto: CCC

Foto: CCC

Ocijenite styling i recite nam što kažete na čizme u ovom stilu: pogodak ili ne?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčankeCCCJenny Fairyčizme
Povezano