Čizme koje će obilježiti jesen već sad su bestseler u Mangu

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 22.08.2022.

0

Foto: Mango

Foto: Mango

Počeo je veliki lov na modne hitove koje ćemo nositi u sezoni jesen/zima 2022/2023., a ove čizmne s potpisom Manga jedan su od (bar zasad) najtraženijih komada

Iako ljeto još nije ni klimatološki ni kalendarski gotovo (i nadamo se da ćemo u njegovim čarima uživati još bar mjesec dana!), u svijetu mode sve je podređeno sezoni jesen/zima 2022/2023. Krenuo je veliki lov na komade koje ćemo nositi sve do proljeća naredne godine, a mi smo na policama Manga detektirali jedan od (bar zasad) najtraženijih komada.

Mango

Mango

U samom vrhu Mangove liste bestselera, već u drugoj polovici kolovoza, smještene su jedne tople čizme koje spremno čekaju prve prave izazove jeseni, i koje će očito biti često viđane i na zagrebačkoj špici.

Riječ je o crnim kožnim čizmama na vezanje napravljenim od 100% goveđe kože s potplatom s utorima, prilagodljivim čipkanim zatvaranjem i bočnim kopčanjem patentnim zatvaračem.

Foto: Mango

Foto: Mango

Iako se odlično prodaju (u kolovozu su drugi najprodavaniji komad u Mangu), čizme su i dalje dostupne po cijeni od 599,90 kuna. Sviđaju li se i vama?


VIŠE O TEMAMAčizmeMangokožne čizmečizme na vezanježenske čizme
Povezano