Čistoća zraka najviše kvalitete uz klimatizaciju prostora

Piše: Sponzorirani članak
Objavljeno 14.07.2017.

1

Daikin | Foto: Promo

Daikin | Foto: Promo

Daikin je u novoj Bluevolution generaciji klima uređaja posebnu pozornost posvetio i čistoći unutarnjeg zraka

Uzevši u obzir da unutarnje onečišćenje zraka može biti 2 do 5 puta veće od onog vanjskog, Daikin je u novoj Bluevolution generaciji klima uređaja posebnu pozornost posvetio i čistoći unutarnjeg zraka.

Osim fotokatalitičkog filtera, tu je i nova generacija filtera na bazi srebra, dok su uređaji najviše klase (Professional i Ururu Sarara) opremljeni vlastitim registriranim patentom tzv. Flash streamer-om, koji je od prije poznat kao sastavna komponenta Daikinovih pročistača zraka.
O čemu se u stvari radi?
 
Flash streamer proizvodi elektrone velike brzine. Elektroni velike brzine sudaraju se i aktiviraju molekule kisika u zraku koje tada postaju nestabilne i pokreću kemijske reakcije s tvarima s kojima dolaze u kontakt. Navedena tehnologija snažno uklanja dizelsku prašinu, plijesan, bakterije i viruse što korisniku daje zrak vrhunske kvalitete unutar tretiranog prostora u samo 15 minuta.

Daikin klima-uređaji pružaju kombinaciju klimatizacije prostora i pročišćavanja zraka najvišeg nivoa, a uz visoku energetsku učinkovitost, minimalnu potrošnju energije i mogućnost wifi upravljanja, svakom korisniku osiguravaju vrhunski komfor.

> Više informacija o Daikin uređajima na www.daikin.hr


VIŠE O TEMAMAklimeDaikin