CineStar otvara novo kino u zapadnom dijelu Zagreba

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 02.05.2022.

0

Foto: Render

Foto: Render

Multipleks najnovije generacije u Z Centru u Španskom, u zapadnom dijelu grada, ujedno ke 5. CineStar u Zagrebu i 27. u regiji

CineStar Cinemas od otvaranja svog prvog multipleksa u Hrvatskoj (CineStara Zagreb Branimir 2003.) podiže standarde kad su u pitanju kina i kino doživljaj te su postala mjerilo kvalitete i profesionalnosti, a posjetiteljima je sam brend CineStar ujedno  i prva asocijacija na kino. Kroz najsuvremeniju tehnologiju, vanserijske interijere, vrhunsku uslugu te najbolji i najveći izbor filmova koji se gledaju  u tehnološki impresivnim dvoranama, CineStar kina s pravom nose epitet kina s pet zvjezdica. U Hrvatskoj su prisutni u 11 gradova na 15 lokacija, a od 12. svibnja na taj popis dolazi i novi CineStar u Z Centru u Zagrebu, prvi u zapadnom dijelu grada čiji ga stanovnici odavno priželjkuju.

CineStar će u Španskom nastaviti njegovati koncept „destination cinema“, tako će u novom kinu u Z Centru posjetiteljima ponuditi raznovrsne sadržaje od kojih su neki i ekskluzivni. Osim tehnološke superiornosti koja uključuje Harkness platna, Barco RGB laserske projektore, JBl zvučnike i Crown audio pojačala, interijer CineStara u Španskom obilovat će raznolikošću materijala, boja i stilova, a potpisuju ga poznati dizajneri koji su uređivali i druga nagrađivana CineStar kina, dvojac Franić  & Šekoranja. U sklopu kina nalazit će se ukupno šest unikatnih kino dvorana uključujući i 3D dvorane. Bit će tu i impozantan WOW bar s caffe terasom i dvije rođendaonice, a ovo će kino ujedno biti i prvo u regiji koje ima multifunkcionalnu kino - gaming dvoranu.

U skladu s gaming trendovima u svijetu, u CineStaru su odlučili svim zaljubljenicima u video igre ponuditi mogućnost igranja i natjecanja na velikom platnu koje će i samim igračima i svima onima koji žele navijati dati potpuno novu dimenziju. Partner gaming dvorane je Telemach, koji će omogućiti igranje na najbržoj 10 giga optičkoj mreži.

Foto: Ivan Ivanišević

Foto: Ivan Ivanišević

Uz impresivne kino dvorane, CineStar Z Centar će biti i prvo kino u Zagrebu koje će imati Royal beds ležajeve za dvoje, izrađene od kože, sa stolićima za odlaganje hrane i pića te bežičnim punjačima za mobitel. Obzirom da je udobnost na prvom mjestu, sva sjedala u kinu su izrađena od kože s pomičnim naslonom za leđa, a nude i više prostora od klasičnih kina. Oni željni intime izabrat će Love box sjedala koja nude veću privatnost za parove, a luksuzna Vip Relax sjedala također osim pomičnog naslona nude i stolić za odlaganje s bežičnim punjačem mobitela. Ta sjedala pružaju i dodatnu udobnost, ali i više prostora koji omogućava i dodatnu fizičku distancu za posjetitelje.

Kao i u drugim CineStar kinima tako će i u CineStar Z Centru biti moguće organizirati rođendane za koje postoje dvije najmodernije rođendaonice. Otvaranjem ovog kina, CineStar još jednom potvrđuje da je vodeći regionalni kino lanac te da svojim posjetiteljima nudi najmoderniji mogući doživljaj filma, a sama CineStar kina su više od kina, to su centri zabave za sve generacije, a isto tako su i atraktivne event lokacije za razne konferencije, promocije i razna poslovna događanja.


VIŠE O TEMAMAkina u ZagrebuCineStarZ Centar
Povezano