'Ciganović je baba tračara, a Mamić se ne zna kontrolirati'

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 29.01.2013.

4

Žanamari Lalić | Foto: Screenshot / YouTube

Žanamari Lalić | Foto: Screenshot / YouTube

Gostujući u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' pjevačica Žanamari Lalić komentirala je Zorana Milanovića, Nadana Vidoševića, Vladimira Šeksa, Zdravka Mamića i stilista Nevena Ciganovića

Na predstavljanju novog singla 'Gentleman' u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' na Narodnom radiju pjevačica Žanamari Lalić govorila je o tome tko su na hrvatskoj sceni džentlmeni. "Nisam baš na puno džentlmena naletjela u životu. Oni pravi ne moraju učiti pravila. Pravi džentlmen iz dubine duše poštuje svoju majku, a onda iz toga i sve ostale žene. To mu dolazi prirodno", rekla je pjevačica koja je većinu predloženih kandidata ipak proglasila džentlmenima.
> INTERVJU Žanamari Lalić: Hodam u pidžami, ali koga uopće briga?
"Nadan Vidošević mi izgleda kao džentlmen, ali, šta ja znam... Uspoređuju ga s Georgeom Clooneyjem, i to ljudi koji ga znaju. S obzirom da je Clooney poznati džentlmen, vjerovat ću im", kaže Žanamari.

"Zdravka Mamića ne znam, ali iz nastupa - možda bi on stvarno mogao biti džentlmen. Ali, na osnovu njegovog ponašanja u javnosti, mislim da se baš ne zna kontrolirati u svakoj situaciji. Kontroliranje i suzdržavanje bi bile odlike istinskog džentlmena", izjavila je Žanamari o alfi i omegi zagrebačkog Dinama.

> INTERVJU Neven Ciganović: Ja sam savršeno odjevena seks-mašina!

Najviše je ipak (ni kriv ni dužan?) nastradao stilist Neven Ciganović: "On apsolutno nije džentlmen. Apsolutno! On o meni priča neke stvari koje nisu istina, a mislim da nije džentlmenski ogovarati ljude. Čak i ako imaš nešto reći o njima, kažeš im u facu ili zadržiš to za sebe ako si pravi džentlmen. A ako si baba tračara, onda pričaš svašta i ne razmišljaš o tome. Mislim da je on bliže ovom drugom". Pogledajte video:


VIŠE O TEMAMAŽanamari LalićNarodni radioNeven CiganovićZdravko MamićDalibor PetkoGlazbeni Show Dalibora Petka
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se