'Chromatica' izlazi 29. svibnja, evo što znamo o novom albumu Lady Gage

Piše: A.A., Zagreb
Objavljeno 07.05.2020.

0

Lady Gaga. Foto: Screenshot, YouTube

Lady Gaga. Foto: Screenshot, YouTube

Gagin šesti po redu studijski album donosi i suradnje s brojnim svjetskim glazbenim zvijezdama, od Ariane Grande do legendarnog Eltona Johna

Nakon što je potkraj ožujka, zbog katualne koronakrize, odgodila datum lansiranja novog albuma, Lady Gaga je jučer otkrila da "Chromatica" definitivno stiže 29. svibnja ove godine. Riječ je o njezinom novom, dugonajavljivanom, šestom po redu studijskom albumu, koji je u prvoj polovici godine privukao veliku pažnju medija i takozvane javnosti.

34-godišnja njujorška ztvijezda u srijedu se oglasila na Twitteru. "Putovanje se nastavlja. Možete mi se službeno pridružiti u lansiranju albuma #Chromatica 29. svibnja", natipkala je Gaga.

"Chromatica" je prvotno trebala biti lansirana 10. travnja, ali je cijela priča odgođena zbog svima nama nažalost poznatih okolnosti.

Chromatica

Chromatica

"Ovo je tako čudno i zastrašujuće vrijeme za sve nas", objasnila je u ožujku Gaga svoju odluku o odgađanju datuma. "I dok ja vjerujem da je umjetnost jedan od najjačih načina kojim jedni drugima možemo prenijeti radost i zabavu tijekom ovakvih vremena, u ovom mi se trenutku jednostavno čini da pandemija nije pravi trenutak za lansiranje #Chromatice".


Album inače uključuje i suradnje s brojnim svjetskim glazbenim zvijezdama, od Ariane Grande do legendarnog Eltona Johna, a tu je i singl "Stupid Love", koji je završio na petom mjestu Billboardove ljestvice Hot 100.

Gaga nije jedina, zbog koronakrize lansiranje albuma već su odgodili i Luke Bryan, Dixie Chicks, Alanis Morissette, HAIM i Kehlani, piše FOXnews.


VIŠE O TEMAMALady Gaga
Povezano