Christian Louboutin: Torbice za jesen/zimu 2013/2014.

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 10.10.2013.

516

Pretjerane, kičaste, slatkaste, glamurozne, raskošne, brutalne... Nastavite niz nakon što pogledate udarne Louboutinove modele za jesen/zimu 2013/2014.

Kada kažemo Christian Louboutin, obično mislimo na seksepilne, vrišteće, luksuzne štikle, ali poznavatelji mode dobro znaju da nam ovaj genijalni francuski dizajner - najblaže govoreći - ima što ponuditi i u sferi torbica. Za sezonu jesen/zima 2013/2014. (u kojoj će proslaviti svoj 51. rođendan!) Kralj cipela pripremio je hrpetinu glamuroznih torbica koje će u trans baciti i superzvijezde s holivudske A-liste. Imune neće ostati ni 'obične' žene, ali - nažalost - većina njih neće si moći priuštiti ova raskošna mala remek-djela.

Najveću pažnju izazivaju brutalne torbice sa zakovicama, spajkovima i neidentificiranim metalnim detaljima. Toliko pretjerane i intenzivne da ih nije lako 'podnijeti' ni na ekranu laptopa, a kamoli tek uživo! Uz crne kožne klasike, tu su i divlji slatkiši sa animal printom i malo modificiranim maskirnim uzorkom, ali i superkičaste clutch torbice koje spajaju boju strasti, crvenu, sa sjajem zlata.

24 modela iz aktualne kolekcije pogledajte u galeriji fotografija.


VIŠE O TEMAMAChristian Louboutintorbicetorbetorbice sa zakovicamaclutch torbicekožne torbeanimal printtorbe sa spajkovima




Povezano