Child at Heart: Diesel podržao humanitrnu reviju Naomi Campbell

Piše: CroModa, Zagreb, Cannes
Objavljeno 24.05.2017.

10

Fashion for Relief u Cannesu

Fashion for Relief u Cannesu

Ove nedjelje Naomi Campbell je u Cannesu, u suradnji s Dieselom, ugostila ovogodišnju dobrotvornu manifestaciju Fashion For Relief

Događaj je pomagao u prikupljanju neophodnih sredstava za vitalni rad "Save The Children", sa djecom koja su pogođena izbjegličkim krizama, ratovima i prirodnim katastrofama širom svijeta.

Renzo Rosso, Arianna Alessi, Nicola Formichetti, Jeremy Renner, Anna Cleveland, Paris Hilton i Chris Zylka, prisustvovali su Gala večeri, a za kraj revije svi modeli zajedno s Naomi Campbellom nosili su majicu Child at Heart. Na pisti su se pojavile i Heidi Klum, Kendall Jenner, Bella Hadid, Chris Lee, Natasha Poly, Jasmine Sanders i Isabeli Fontana.
 
Naomi Campbell

Naomi Campbell

Prošlog travnja Diesel je zajedno s ikonom modelinga i aktivisticom Naomi Campbell predstavio kolekciju koja se brine: umjetnička djela koja su djeca dizajnirala - za dobrobit djece - pretvorena su u izbor majica i hoodica koje su dostupne u svim Dieselovim trgovinama širom svijeta. Naomi je dala ideju o zajedničkom projektu osnivaču Diesela Renzu Rosso, koji je već svoju glavnu ulogu imao u  mnogim različitim filantropskim inicijativama kroz njegovu Only the Brave Zakladu, osnovanu s  misijom balansa društvenih nejednakosti i doprinosa održivom razvoju manje povlaštenih ljudi širom svijeta.
 
Revija Fashion for Relief u Cannesu drugo je poglavlje ove uspješne suradnje u pružanju podrške djeci, posebno onima koji su usred humanitarnih kriza, poput sirijskog sukoba. Za modnu reviju Dieselov kreativni direktor Nicola Formichetti, kreirao je  dva ekskluzivna looka, jedan za muskarca i jedan za ženu. Uzimajuci inspiraciju iz  Dieselovih bezvremenskih komada, on ih rastavlja kako bi stvorio jedinstvene kreacije.


VIŠE O TEMAMAFashion for ReliefNaomi CampbellDieselRenzo Rosso
Povezano