Charlie design podvodnim vizualima želi produžiti ljeto

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 18.09.2020.

0

Foto: Sanja Baljkas / RedCat

Foto: Sanja Baljkas / RedCat

Gotovo nestvarnim podvodnim vizualima Charlie design, makar u našoj mašti, nastoji produžiti ljeto koje se polako pretvara u jesen

Prozračna bijela odjeća, kupaći kostim, trake, tunika, samo su u funkciji akcentiranja i transparentnosti mora. Lik modela uronjen u kristalno čisto more priziva u svima nama osjećaj nesputanosti i slobode, koja nam je ovih dana potrebnija nego ikad.

Androgina figura koja fluidno pluta ili je uronjena u more, ostavlja dojam nepripadnosti vremenu i prostoru. Ona je naprosto tu, da nas podsjeti da, iako je ljetu kraj, more će zauvijek  biti tu, sljedećeg i sljedećeg ljeta ...

More za Loredanu Bahorić ima posebno značenje i njena je najznačajnija inspiracija. Kad more dišeš i nosiš u sebi cijelu godinu, bez obzira na to gdje se nalaziš, onda su ovakvi vizuali skoro pa prirodan rezultat.

Foto: Sanja Baljkas / RedCat

Foto: Sanja Baljkas / RedCat

I Lori i Sanja i Lora (Loredana) su iz Šibenika, i samo snimanje je obavljeno u uvalici kraj Šibenika, tako da ova morska priča pod neposrednom prijetnjom jeseni, dobiva dodatno na težini, bilo bi sjajno da svima uljepša duge zimske dane, samo do sljedećeg ljeta meni sigurno hoće!

Foto: Sanja Baljkas / RedCat

Foto: Sanja Baljkas / RedCat

"Posebno se veselim snimanju podvodnih fotografija To već tradicionalno snimamo. Sa Sanjom sam već surađivala na par zanimljivih projekata. Lora za Charlie snima treći put. Prije desetak godina bila je lice Charlijeve kampanje. I za svih nas osnovna je poveznica: Šibenik", kaže Loredana Bahorić.


VIŠE O TEMAMACharlie designLoredana Bahorić
Povezano