Četiri načina kako uštedjeti novce prilikom kupovine odjeće

Piše: A.Š., Zagreb
Objavljeno 20.04.2020.

0

Ilustracija. Foto: Dior

Ilustracija. Foto: Dior

Svi volimo ići u shopping, a ne potrošiti pritom previše novaca. Evo nekoliko savjeta koji vam u tome mogu pomoći!

Ako volite kupovati novu odjeću, a ne volite previše trošiti, ostanite s nama - donosimo vam nekoliko savjeta koji vam mogu pomoći da uštedite novac prilikom kupovine.

1. Kupujte na sniženjima

Osnova svega - cijene brojnih artikala jednostavno su pretjerane te je njihova realna cijena puno bliža onoj na sniženju. Za novce koje ste uštedjeli kupovinom na sniženju možete kupiti još nešto te tako dobiti dva komada za cijenu jednog, ili čak i više. Ukratko - sniženja se definitivno isplate.

2. Kupujte preko interneta

Brojne trgovine imaju popuste na odjeću koju možete kupiti online. On često iznosi oko 10 ili 20 posto, što također nije zanemariva suma.

3. Ne kupujte ono što nećete nositi

Naučite se odnositi odgovorno prema sebi i prema svojim novcima. Nemojte puniti ormar i krčiti prostor nečime što nema nikakvu funkciju i čija je jedina prednost - niska cijena. Iako vam se čini da ste uštedjeli novce time što ste kupili nešto jako jeftino, ustvari ste ih bacili ako tu istu stvar nećete nositi. Uostalom, kupovinom samo odjeće koju ćete nositi i iznositi pomažete i očuvanju okoliša. Modna industrija jedan je od najvećih zagađivača na planetu, a imamo samo jedan.

4. Razmislite što vam treba

U dućane odlazite s jasnom idejom što vam ustvari treba. Ako nemate hlače, a prijeko su vam potrebne, vrijeme posvetite potrazi za njima. Često je dobro kupiti nešto spontano što će vam dobro doći kasnije, ali jasno vodite računa o tome da ćete to zaista i nositi.


VIŠE O TEMAMAmodni savjetionline shoppingkupovina odjećesniženja
Povezano