Cest is d'Best donosi val optimizma na ulice Zagreba

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 21.07.2022.

0

Foto: Turistička zajednica grada zagreba

Foto: Turistička zajednica grada zagreba

Ulični festival Cest is d'Best i ove će godine zagrebačke ulice pretvoriti u pozornicu, donoseći prolaznicima neočekivanu dozu smijeha, veselja i životnog optimizma

Međunarodni ulični festival Cest is d'Best ove će godine od 18. do 21. kolovoza po 26. put na zagrebačke ulice i trgove dovesti izvođače koji će svojim talentima i vještinama uveseljavati prolaznike.

Zahvaljujući multimedijalnim programima, koji uključuju glazbene, kazališne, likovne, sportske i druge nastupe prilagođene djeci i odraslima, sudionici ovog uličnog festivala brišu granice standardnog i alternativnog načina umjetničkog izražavanja te na gradske ulice donose dobro raspoloženje.

Cest is d'Best nastao je 1997. godine i najstariji je ulični festival u Hrvatskoj. U vrijeme njegovog održavanja središte grada živi u posebnoj atmosferi, podjednako poticajnoj za one koji dobro raspoloženje šire i one na koje se prenosi. Ulični umjetnici nagrađeni su reakcijama prolaznika koji, poslije neočekivanih susreta, nastavljaju put s osmijehom i novoprobuđenim optimizmom.


VIŠE O TEMAMACest is dBestulična umjetnostZagreb
Povezano