Češka blogerica otkriva 20 stvari koje morate uraditi u Slavoniji

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 16.11.2017.

15

Osijek | Foto: Veronikas Adventure

Osijek | Foto: Veronikas Adventure

Tijekom 2017. godine s češkog je tržišta realizirano 10 studijskih putovanja novinara i blogera s ciljem objave članaka i reportaža o turističkoj ponudi Hrvatske

Poznata češka travel blogerica Veronika Tomanova ove je godine, u organizaciji Hrvatske turističke zajednice, boravila u Slavoniji, a rezultat ovog studijskog putovanja je objava pod naslovom "20 unique things to do in Slavonia". Blog "Veronika's Adventure" dostupan je na češkom i engleskom jeziku, pa je tako i reportaža o Slavoniji objavljena u navedenim jezičnim varijantama te je ostvarila ukupno oko dvije tisuće podjela na društvenim mrežama.
Dodajemo kako je tijekom 2017. godine s češkog tržišta realizirano 10 studijskih putovanja čeških novinara i blogera s ciljem objave članaka i reportaža o turističkoj ponudi Hrvatske. Upravo se Češka nalazi u top pet tržišta s kojih se ostvaruje najveći turistički promet pa je tako tijekom prvih deset mjeseci na nacionalnoj razini ostvareno 784 tisuće dolazaka i više od 5.4 milijuna noćenja čeških turista, što predstavlja porast od 8 posto u dolascima i 6 posto u noćenjima.
Veronikin doživljaj Slavonije možete pročitati ovdje.

VIŠE O TEMAMAVeronika TomanovaVeronika's AdventureHrvatska turistička zajednica

Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se