Cera di Cupra Rosa: Njega suhe kože s anti-age efektom

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 16.10.2013.

1

Cera di Cupra Rosa

Cera di Cupra Rosa

Cera di Cupra ima jedinstven recept za ljepotu koji je rezultat 50 godina iskustva i posvećenosti njezi ženske kože

Smog, vjetar i sunčeve zrake mogu izazivati ozbiljna oštećenja na koži. Osjećaj zatezanja, crvenilo, perutanje i lako nastajanje bora samo su neke od neugodnosti s kojima se suočavaju oni koji imaju suhu kožu. U tom je slučaju potrebno odabrati prave proizvode koji intenzivno hidratiziraju i vlaže kožu.
Krema Cera di Cupra Rosa namijenjena je njezi suhe kože, a zahvaljujući svojim dragocjenim sastojcima (pčelinji vosak i glicerin), dubinski hrani i štiti kožu lica. Sadrži vrijedne hranjive tvari i zaštitne komponente koje suhoj koži pružaju dugotrajnu hidratizaciju, zaštitu i neponovljiv antiaging efekt.
Cera di Cupra ima jedinstven recept za ljepotu koji je rezultat 50 godina iskustva i posvećenosti njezi i ljepoti ženske kože. Kreme sadrže djevičanski pčelinji vosak koji je oduvijek bio poznat u medicini i kozmetici po svojim zaštitnim i hranjivim svojstvima te uspješnom sprječavanju znakova starenja.

VIŠE O TEMAMACera di Cuprasuha kožaanti-agekremekozmetika
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se